Alekre 12933 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam ga u garazi, bio je na mom skuteru nekada. Original Aprilijin, cvrst je, kvalitetan, mozda nekome zavrsi posao. 500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni samo javi koj navoj je u pitanju 8 ili 10ka i na koju je stranu navoj levi ili desni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12933 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan M8, navoj je standardan, probao sam maticom, zavija se u smeru kazaljke na satu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12933 Napisano Februar 22, 2014 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...