igec89 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc. Odlucio sam da se vratim motorima posle vise godina. Za pocetak sam se zbog budzeta odlucio za jedan od ova dva modela. Zanima me koje su prednosti i mane i jednog i drugog i koji biste vi preporucili. Koji je brzi? Koji ima bolje ubrzanje? Koji je izdrzljiviji? Koji je kvalitetniji? Visok sam 186 i oko 85 kila , pa ako je to bitno, neka se i to uzme u obzir. Uzeo bih za pocetak polovan model. Ako neko ima neki savet, voleo bih da ga cujem. I kolika je razlika to sto je Pulser 200 , a Apollo 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo slicno se voze, 250 je malo jaci ali nista drasticno. Iskustva sa foruma su pokazala da je Pulser 200 pouzdaniji i daleko manje kvarljiv od Apolla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 11, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan u podforumu Kineska Imperija imas teme o ova dva motora, procitaj pa ces vec sam skontati sta ti vise odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...