belacr6 7 Napisano Februar 10, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vase misljenje o yamahi fzr 600r 1995 1995 identicni kao yzf 750.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petarvepar 0 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman an250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam pazario pomenutu fzr-ku pre mesec dana .Mislim da je jos prerano za neke ozbiljnije zakljucke,delom zbog toga sto posedujem navedenu masinu nekih 1000km a opet i delom zbog toga sto sam ipak pocetnik sto se r-a tice......U svakom slucaju ovako amaterska da tako kazem procena za sad je da radi ko svajcarski(da cuknem u ovu tastaturu cuk cuk cuk,kako se ne bi ne daj boze pretvorio u kineski) sat.........Pali bez problema i topao i hladan,upravo zamenjeno ulje,filter ulja,vazduha...malko jos da se usteluju karburatori i to je to!ako te sta jos zanima slobodno pitaj....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOJAN UB 1 Napisano Avgust 7, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: UB - VALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan Dobar bajk, vozio sam je tri godine , moja je bila 95,o uvezena iz svice sa 16000 remus karbon auspuh prelepa folija na kontakt bravi:-) nikada pokisla tip je pomazio kad je prodao :-) palila bez sauha u toku zime , ako ti malo " Brlja" na leru normalno je to za nju osim kako imas problema u toku voznje tipa da brlja do 3000 - 4000 i posle prokine onda nasteluj vakume . Ja jedino sto sam imao od kvarova je da mi je pustalo gorivo dole na pumpi gde ulazi i izlazi crevo od goriva,u yamahi rodic su mi trazili za to 4 glave prodaju komplet pumpu ?! , majstor mi uradio novu od membrane od plina za auto :-) servis nije skup ... za pocetnika super. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...