bugsy 380 Napisano Januar 9, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan To i mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 10, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan neka glupost sto sam nakratko snimio sa gopro session i kao nesto pokusao da montiram (totalni sam amater u tome) Snimak na youtube-u nije ni priblizan kao kad gledam direkno snimak na tv-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 10, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @pile ja nemam takav osećaj jer nisam upoređivao na tv-u. Meni je ovaj snimak u HD odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 10, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se kamera prebrzo pomera gore/dole i da zbog toga deluje losiji snimak. Kada sedis/stojis onda je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 10, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bugsy držao je sigurno u ruci pa se tako čini. Opet meni stabilizacija videa je potpuno ok, a da je fiksirao onda bi bilo još više glatko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Januar 10, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @bugsy držao je sigurno u ruci pa se tako čini. Opet meni stabilizacija videa je potpuno ok, a da je fiksirao onda bi bilo još više glatko... jeste snimano je onako iz ruke,moram kupiti jos onih stikera pa cu zalepiti na kacigu posto kontam da tamo ima najmanje vibravija a i mislim da gde god da je montiram na biciklo bilo bi puno vibracija zbog kvaliteta puteva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se malo igrao sa xiaomi yi: PS. Turite 720p u setingisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 12, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lep snimak i lepo montirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @Ugac Lepo izgleda. U cemu si montirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Premiere 5.5 za otprilike dan ipo. Noćni kadar i jutro su hvatani sony nex 6icom, dok je sve ostalo yi. 1080p sa 24 fps. I to je to. PS. Skrcao mu youtube kvalitet mnogo, al šta ću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Januar 12, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan lep snimak, svaka cast za montazu! Jel 23L verzija xioamija? Vidim da ima lens flare kao i moja pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika verzijama xiaomi kamera tj ako je 23L ili neka druga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan lep snimak, svaka cast za montazu! Jel 23L verzija xioamija? Vidim da ima lens flare kao i moja pozz Hvala. Jeste 23L. Koja je razlika verzijama xiaomi kamera tj ako je 23L ili neka druga? Ja nemam predstavu. Mislim, pročitao sam kako je bolji fokus na 23L i da ne treba grunfovanje, ali sam ipak morao da malo zavrnem staklence. PS. Uploadovao sam i 1080p > kliketi klik <. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Januar 13, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika verzijama xiaomi kamera tj ako je 23L ili neka druga? 23ka je nova, tj trenutno verzija koja se prodaje, gde su "kao" reseni neki sitni problemi. L verzija je lens bez UV filtera, ima malo drugacije boje ali kad snimas prema suncu ili direkno vide se ljubicaste "fleke" odsijaj na lensu, sto mozes videti i na snimku. Za xiaomi ima velik asortiman custom firmware-a i skripti pa kome cak i ovo zasmeta ima UV lens na gearbestu za 10$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Januar 15, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nešto više o "EKEN H9" kameri? Drugar se namerčio da je uzme. Na aliju je jeftinija od Xaomi Yi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nešto više o "EKEN H9" kameri? Drugar se namerčio da je uzme. Na aliju je jeftinija od Xaomi Yi. Sam nek odluci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 16, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li svi placate internet karticama i da li je bezbedno kreditnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan unicredit banka ne da placanje preko neta devizno... ja zato i uzeo, oni rekli moze kao i posle 10 dana zbog zastite trt mrt moras da uzmes nesto kosta 100 din i jednokratne je upotrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Januar 18, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan Deviznom naravno, ne moz' da ode u minus i nema lupanja kursa, bar je tako u intezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 18, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја користим MaestroCars Societe Generale банке, "припејд". Колико уплатим, толико могу да потрошим, тако да немам бриге. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan unicredit banka ne da placanje preko neta devizno... ja zato i uzeo, oni rekli moze kao i posle 10 dana zbog zastite trt mrt moras da uzmes nesto kosta 100 din i jednokratne je upotrebe Unicredit provereno dozvoljava devizno placanje preko neta. koristio sam ovaj vid placanja za aliexpres, i ebay.de, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni ne daju... imam karticu i stalno izbacuje gresku, ja zvao da pitam oni kazu zbog zastite neke ne daju pa mora nesto za jednokratnu upotrebu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1069 Napisano Januar 19, 2016 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Unicredit Visu registrovanu na Paypal i radi već godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je unicredit maestro.. mozda zato ne daju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...