Miki_954 78 Napisano Januar 28, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koja prodavnica ima Nolanove kacige, tj da je zastupnik za Nolan??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mototradegroup.com/ Pored autobuske stanice u BGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 28, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na ovom brzom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 28, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih i nemaju N70, kazu da je to striji model i da ga nece dobijati.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek naruce debilil jedni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 28, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ih nece vise dobijati... Ja imam istu takvu, i prezadovoljan sam. Ali ova mi je ostarila(2,5 god) pa bi kupio novu, a oni kazu da imaju GREX-ovu slicnu, a ovu nece dobijati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...