sashac 8204 Napisano Januar 25, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo smo ga uradili,svaki detaljcic,nove su plocice,zamenjeno ulje i filteri,nastelovani i ocisceni karburatori,pali,radi,ide,lanac i lancanici dobri,trosi 3.5 litre u gradu...2008,godiste,presao 17000,od mog sina je.Samo ga je jednom pustio,i oborio,pa je malko izgrebao zadnje krilo...Sto se vidi na slici.Odlican bajkic za pocetnike...700 evrica.Naravno, registrovan.Vodi se na mene,tj ja sam vlasnik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Crni Sasa, zna li ti sin da hoces da prodas njegov motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Haha ne brini,dobio je prelepog varadera 125. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se zabrinuo za tebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 4, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo vas je pitalo koja je zadnja cena(citaj ako moze za 100 evra),i da li moze zamena za skuter(citaj u vrednosti 350 evra,glava za glavu).Ko dodje dogovoricemo se svakako oko cene,u razumnim granicama.Zamene za skuter me ne zanimaju.Samo prodaja.Ali niko jos nije dosao da pogleda,svi odma hoce da spuste cenu telefonski,pa da im posaljem post expresom verovatno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...odmah se pita''druže koja ti je zadnja cena''?!To se i meni dešava....Rešio sam da u vezi prodaje odgovaram samo na poziv,a cena se formira isključivo verbalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 4, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi druze stavi se i u ulogu kupca. Prodavac hoce da proda sto skuplje a kupac da kupi sto jeftinije. Ja kada se dogovaram oko motora uvek pitam koja je zadnja cena na pocetku pa ako mi odgovara nastavljam razgovor.Pre par dana zovem lika za KLE iz Nisa covek kaze zadnja je ta i ta sedamo u auto i odlazimo po motor. Da je cena ostala kao na oglasu molim lepo i dovidjenja,necu da trosim ni moje vreme,gorivo kao ni prodavcevo. Nezam da li mi se cini ali jednog ovako ofarbanog vidoh kod mene u kraju pre 20 dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 4, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Garaziran na Vidikovcu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 514 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi druze stavi se i u ulogu kupca. Prodavac hoce da proda sto skuplje a kupac da kupi sto jeftinije. Ja kada se dogovaram oko motora uvek pitam koja je zadnja cena na pocetku pa ako mi odgovara nastavljam razgovor.Pre par dana zovem lika za KLE iz Nisa covek kaze zadnja je ta i ta sedamo u auto i odlazimo po motor. Da je cena ostala kao na oglasu molim lepo i dovidjenja,necu da trosim ni moje vreme,gorivo kao ni prodavcevo. Nezam da li mi se cini ali jednog ovako ofarbanog vidoh kod mene u kraju pre 20 dana. definitivno si u pravu sve sto si napisao ....isto i ja iz istih navedenih razloga pitam TELEFONOM koja je poslednja cena i tako sam i vecinu motora i kupio...ne vidim nista lose u tome pitati za konacnu cenu putem telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 4, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja bajkeri,niste pazili na casu.Lepo sam napisao u zagradi...Znaci ja kazem svoju zadnju cenu,a onda dobijem pitanje a jel moze za tolko...toliko imam jebi ga kriza je.I da ponudu 250 evra recimo.Ili moze sprint havk,boatian,kivej huricane...2005,2004...a to vredi od 200 do 300 evra...Da je meni neko rekao koja je cena,a ja lepo kazem 650,a on kaze imam 600 ,onda bih ja rekao dodji brate,i nosi...JEL VAM SAD JASNO BRACO MOJA. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 4, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve jasno ko dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 514 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja bajkeri,niste pazili na casu.Lepo sam napisao u zagradi......JEL VAM SAD JASNO BRACO MOJA. meni nije jasno jbg,,,,brate ja propustih bas taj cas.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 9, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bez cenkanja vise,600 evrica,motor je registrovan go kraja septembra,greota da mi stoji,kome treba mali potrosac,agilan motorin,stavljene nove plocice,filter,ulje,pali ko minica... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 19, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da malko osvezim oglascic... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 543 Napisano Februar 19, 2014 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorić da mi je klinac malo veći verovatno bi se dogovorili. Puno sreće sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 19, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da imam uzeo bih ga ja za po gradu.. ovo je strashno zahvalna sprava. a kakve su cene po oglasima ovo je dzhab-dzhabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Motorce nestrpljivo ceka svog vlasnika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 11, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bajkic,ode u Kosovsku Mitrovicu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...