Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko tuninga :)

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

E ovako,stavio sam KN filter,dobio sam prelep zvuk,izbusio sam lonac,stvarno to je ispalo sve extra,e sad molim vas da mi kazete sta cu dobiti kad stavim vecu diznu,rolnice lakse? Vozim Sym Symply 50 4t,skinuo sam blokadu,po njegovoj skali ide 70 isao sam i 80 ali treba mala nizbrdica,on posle drzi tu brzinu sa mnom :)

Koje rolnice da stavim,koju diznu,razmisljao sam kit da stavim,ali ne znam koliko je to preporucljivo,meni je bitno da malo bolje poteze,sad kad sam stavio filter drugi,bolji je u startu..molim vas koji se razumete da mi kazete kako sta ,hvala unapred :))

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Ne moze niko napamet da ti kaze kooju gramazu rolnica da stavis, to mora malo da se eksperimentise... Sa vecom diznom ce sigurno bolje da ide, ali jos bolje da je drugi auspuh, sa vecom diznom i tim filterom. Koliko planiras jos da ulozis u njega?

Najbolje bi bilo taj filter vazduha, veca dizna , veci cilindar i auspuh naravno...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja