demro.st 435 Napisano Januar 16, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav na prodaju Honda shedow ACE 750 ccm iz 2003 godine presla 12oo0 milj -radjena za americko trziste dokumentacija kompletna kod mene registrovana do juna ove godine ispravna gume nove jos nisu montirane ceka se prolece cena 37oo eur nece biti spustanja cene ko ima i hoce nek izvoli prodajem zbog privatnih razloga Promenio Januar 16, 2014 član demro.st Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 16, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Матори шта си опет полудео!!??? Па где то сада да продаш!!! Ниси ни 1000км направио са њом!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E Janko, Janko, lepo ti ja rekao uzmi :BMW2:a ti filozofiras,i cekas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Januar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Какав мотор. Кад тад ћу возити овако нешто,има пар кандидата али овај је Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Januar 16, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan A mogao je imati BMW ali je puno filozofirao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan A mogao je imati BMW ali je puno filozofirao... u razlog prodaje ne ulazim ali ovaj motor je vrh ja imam isti i verujte da je u ovoj klasi ubedljivo na prvom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan A mogao je imati BMW ali je puno filozofirao... u razlog prodaje ne ulazim ali ovaj motor je vrh ja imam isti i verujte da je u ovoj klasi ubedljivo na prvom mestu pozdrav brate minja teska srca stavio sam mog ljubimca na prodaju al visa sila me tera da polako napustan ove vode zao mi je kao sto se zove pesma od atomskog sklonista saznao sam dijagnozu još jednom kažem da ne ulazim u razlog prodaje ali verujem tj znam da će budući kupac da bude 100 % zadovoljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kao lutka,samo da su je napravili sa kardanom... Ne znam o cem su razmisljali tih godina u Hondi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Januar 24, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kao lutka,samo da su je napravili sa kardanom... Ne znam o cem su razmisljali tih godina u Hondi O Americi su razmisljali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kao lutka,samo da su je napravili sa kardanom... Ne znam o cem su razmisljali tih godina u Hondi i moja je sa kardanom ima taj problem što svakih 100 000 menjaš ulje u kardanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Februar 1, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav e ja cu kontra da radim podizem cenu za 100 evra znaci 3800 ima dana nije hitno pa mozda neko i dodje da pogleda podizem zbog montiranja novih guma Pireli rute 66 pozdrav mislis, montirao si samo zadnju gumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 2, 2014 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan motor je super vozio sam istu takvu 2 godine bez ikakvog problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav e ja cu kontra da radim podizem cenu za 100 evra znaci 3800 ima dana nije hitno pa mozda neko i dodje da pogleda podizem zbog montiranja novih guma Pireli rute 66 pozdrav nove nove? ili nove polovne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav e ja cu kontra da radim podizem cenu za 100 evra znaci 3800 ima dana nije hitno pa mozda neko i dodje da pogleda podizem zbog montiranja novih guma Pireli rute 66 pozdrav nove nove? ili nove polovne? nemontirane nove nove nove kuplene e decembru u pegazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 6, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se Janko!!Reci ti meni jel bi bio voljan da prodas onu tvoju jaknu?Pozdrav od Dekija iz Zmajeva(Djurin ortak) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 18, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan samo da osvezim ako neko hoce neku zamenu uz njegovu doplatu slobodno nek pise hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan e posto svi tako rade moram i ja da stavim evo spustam cenu pa vi sad ponudite moze i neka zamena uz vasu doplatu ..molim realne ponude hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan e posto svi tako rade moram i ja da stavim evo spustam cenu pa vi sad ponudite moze i neka zamena uz vasu doplatu ..molim realne ponude hvala 3 6 0 0 dal znaci nesto cini mi se ne. nema se para jasno mi je mozda ce neko i da ponudi ko to zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...