Golub 1643 Napisano Januar 10, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moja drugarica ostala bez posla, uglavnom radila na poslovima konobarisanja i sanka (Luda kuca, res Zlatar, par kafica...) i ajd da definisem ovako ako trazite radnicu do 25god ona ima vise, tako da joj ozbiljno treba posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Januar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Извини знам да је глупо питање за некога ал мени није,а што не ради више у Лудој кући и кад је тамо радила? Ја сам у том послу дуго,па можда могу да помогнем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Januar 11, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nije glupo pitanje, mada najbolje ako imas neku ponudu lepo se cujes s'njom i pitas je na intervju za posao...Inace radila je tamo pre 2godine, u sustini ja znam jednu stranu price a (i iskreno ne secam se detalja) tako da je glupo da ja sad pricam... Ono kako je ja ja mogu opisati jeste kao nekoga ko hoce da radi ali kao temperametnu osobu koja ce kazati sve u lice... Danas covek ne moze ni za sebe garatovati a kamoli za drugoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Januar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на разумевању.Не гарантујем низакога.Ако буде нешто паметно јављам ти. Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Januar 12, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, obezbedili smo posao za moju drugaricu, da kazem da ce raditi pri moto zajednici, da ne reklamiram gde uglavnom pojedini clanovi ce je upoznati i videti ali molim bez pipkanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...