Zeljko85 44 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je samo ilustracija, kakav mi volan treba. Stanje da je upotrebljivo i da nije kriv i sta ti ja znam sta moze da mu bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 8, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan clip on rucice su to. Koje ti dimenzije treba, tj za koji fi vila? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan clip on rucice su to. Koje ti dimenzije treba, tj za koji fi vila? pise u naslovu, 33mm vile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Za koji motor ti je to,mozda je tako lakse naci ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Za gl400 mi trebaju. Nisam naznacio koji je motor, posto na njega ide standardni volan tako da sam mislio da nije potrebno naglasiti koji je ali eto. Motor gl400, 33mm precnik vila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne varam to je honda gl 400 wing. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas taj. Malo redji motor na ovim prostorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 9, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Da redak je koncepcija motora kao kod cx 500,u principu svaku guvernalu sa vecim Fi mozes staviti s tim sto ces kod strugara napraviti caure prosecene po visini i samo ih pritegnuti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlicne od Suzuki Srada 600 fi,45,mozes ih reducirati,cena 40 e!065/6127000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi. Najradije bi ako nadjem bas od 33mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 9, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja u garazi nadjem guvernale 33 mm.ako si zainteresovan 25 E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 10, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moye neka slika, ako nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 10, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...