Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 9, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA!!!!Rasklopio sam i ofarbao plastike od moje honde CBR 600 RR,i zelim da stavim nove srafove ali nemogu nigde da nadjem iste takve srafove,pa ako neko zna gde mogu da ih nadjem bio bih mu veoma zahvalan!!!!Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA!!!!Rasklopio sam i ofarbao plastike od moje honde CBR 600 RR,i zelim da stavim nove srafove ali nemogu nigde da nadjem iste takve srafove,pa ako neko zna gde mogu da ih nadjem bio bih mu veoma zahvalan!!!!Pozdrav Nikakav problem. Mozes da narucis originalne preko Centra S ili preko Delte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 10, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Extra!kako da ih kontaktiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 10, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 10, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno!!!!!sutra zovem i narucujem!!!POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 11, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas Centar S i pitao koliko kostaju komplet srafovi za plastike od moje honde i rekli su mi 8000 dinara!!Nisu normalni!!ja kontam da je to ovlascena Hondina prodavnica,ali 8000 din je preterano za 40 srafova!!!! Pitanje je i dalje aktuelno ljudi,pomagajte ako znate neko resenje!!!!Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4855 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma oni skidaju kozu ... vidi na dx.com-u , skoro siguran sa da ima ...ebay , itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 13, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na ebay,oko 30 evra komplet svi srafovi za plastike!!to je vec realnija cena od ovih nasih lesinara !!samo jos da skontam kako se placa,i to je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 14, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na ebay,oko 30 evra komplet svi srafovi za plastike!!to je vec realnija cena od ovih nasih lesinara !!samo jos da skontam kako se placa,i to je to!!! Jel to u Americi ili u Evropi što si našao na ebay? Stavi link da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 14, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je nasao na tom ebay,posto sam ja duduk za komjutere!!!kaze da je nasao u honk kongu srafove,ima ih u raznim bojama!!danac cu ici kod njega,pa semo okaciti link!!!ima i u americi ali tamo su skuplji oko 50 evra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 14, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Kine putuje roba 3-5 nedelja, iz Amerike 10-ak dana a iz Evropske Unije i sl. 3-4 dana. Ako vreme ne igra ulogu uzmi te za 30 u H.K. Ako nemaš kako to da organizuješ javi mi pa ću ja da ti poručim i platim a ti mi daš lovu u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 14, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Crank na pomoci!!!drugar ce naruciti u ponedeljak,on ima racun u banci i zna u vezi tog placanja!!!kostace ce me komplet srafovi sa dostavom 5000 din sto i nije strasno!!!pa mogu ti reci da mi se zuri,jer mi je motor ceo rasklopljen u studiju gde sviram,pa ocu sto pre da ga sklopim da oslobodim prostor!!!Ako drugar bude imao problema sa porudzbinom javicu ti se!!!! Evo linka ko zeli da naruci sve vrste srafova za svoj motor!!!! http://www.ebay.com/...rr+screws&rt=nc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 14, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan To Crank koliko bi me ti srafovi kostali iz evopske unije kad bi mi ih ti narucio?Za model CBR 600 RR 2003! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 14, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo našao sam nešto u UK, vidi da li je to to? http://www.ebay.de/itm/Honda-CBR600RR-2003-2006-Complete-Stainless-Steel-Fairing-Bolt-Washer-Only-Kit-/130964274717?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item1e7e143e1d Izašlo bi sa poštarinom do Pešte manje od 40 Evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 14, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je taj isti sajt ja mislim ,samo biras sta ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 14, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je taj isti sajt ja mislim ,samo biras sta ti treba Meni ne treba ništa. Pogledaj jel su to ti šrafovi koji ti trebaju, vidim da imaju različiti nivoi potpunosti kompleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 14, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ebay je oglasnik na koji ljudi (i firme) iz celog sveta kače svoju robu. Onaj link što si ti postavio je rezultat pretrage za "CBR 600 srewes" ima skoro 700 rezultata. dok sam stigao do 200 još nisam izašao iz šarenih šrafova za tabliv+ce ili kakvog sličnog sranja. Kompleti šrafova za plastike se razlikuju ima ih kompletnih i kompletnijih. Ovaj Englez ima dva kompleta, ovaj koji sam ti postavoi da vidiš i još jedan sa većim brojem šrafova. Klikni na link pa kreni polako na dole. Posle ovih uobičajenih ebay podataka ima njegov opis delova i objašnjenje šta je u kompletu. Ovo su stainless steel šrafovi i neće im se desiti šta se desilo originalima. Kod Kineza ne piše da su stainless i procena datuma isporuke je 20 dana duža od Englezove. Moje iskustvo je da iz Kine roba uvek stigne poslednjeg mogućeg dana a iz UK prvog ili drugog. Što znači da bi ako je poručimo na Budimpeštu mogla da bude ovde u petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 14, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Ej to su ti iz U.K.,samo sto tu nisu kompletni,fali par vrsta srafova da bi komplet bio kompletan!!!, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 14, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako ti nije problem naruci ovaj drugi komplet sa vecim brojem srafova!!!!!Za model CBR 600 RR 2003,pa cemo biti u kontaktu za preuzimanje i placanje!!!Puno ti hvala na pomoci !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 15, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan samo ispostuj coveka za placanje onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 15, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Milose naravno da cu ga ispostovati,tu nema dileme!!!!!!Covek je zaista fer,i ovim putem mu se zahvaljujem na pruzenoj pomoci!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 15, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kompletniji komplet je 51 Evro sa poštarinom do Pešte. Onda bi ti ja to poslao po nekom odavde do Novog Sada ili Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 15, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!Slobodno ih naruci!!!ja sam iz Zmajeva,to je selo izmedju Vrbasa i Novog Sada,pa cu ih ja nekako pokupiti!!!!Bilo bi dobro kad bi srafovi stigli do Novog Sada,tada bi ih licno preuzeo tamo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 15, 2013 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je Zmajevo, imam drugara u Stepanovićevu. Poslaću ti PP sa mojim računom u Srbiji kad vidim tačno koliko su mi skunuli s računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 15, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti u PP odgovor,pa cemo se cuti za dalje detalje oko preuzimanja srafova i placanja!!!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...