rgsx 0 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima,vidio sam ovaj model kacige hjc lotus www.aliexpress.com/item/Hjc-helmets-motorcycle-helmet-car-battery-helmet-silver-flower/1271506746.html na ovom sajtu sa dostavom bi doslo oko 50 eura pa me iteresuje zna li neko valja li ova kaciga iako je ovako jeftina,isplati li se naruciti je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobro vidim u pitanju je CS-12N, revizija CS-12, malo poboljsna zastita, ocjena 3 od 5 na Sharp testu. Pfff, za te pare, dobra, za skuter ili za suvozaca. Njena regularna cjena je oko 80-90e, znaci ovo je malo jaci popust na stare modele. Imas u Guevari u BGu da kupis HJC CS-14 za 67e, a ja bih radije probao kacigu nego da ustedim 15-20e na kacigu koja mi ne pasuje na glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima,vidio sam ovaj model kacige hjc lotus www.aliexpress.com/item/Hjc-helmets-motorcycle-helmet-car-battery-helmet-silver-flower/1271506746.html na ovom sajtu sa dostavom bi doslo oko 50 eura pa me iteresuje zna li neko valja li ova kaciga iako je ovako jeftina,isplati li se naruciti je? Jel vozis Kawasaki? Ako ne vozis, nije kaciga za tebe. Za 50-60€ kupices kvalitetniju kacigu u Luisu od ove kineske kopije HJC kacige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rgsx 0 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala vam,vidio sam da je jeftina pa me interesovalo vrijedi li Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Decembar 3, 2013 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za 50-60€ kupices kvalitetniju kacigu u Luisu od ove kineske kopije HJC kacige. A inače HJC nisu kineske kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...