Dtx 0 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze samo pitanje kako postici bolji zvuk 2t morora od 125ccm ? Imam Yamaha Dt125x i fabricki zvuk mi se ne svidja,neki drugi izduv (arrow,athena,dep i slicno) ne mogu nikako da nadjem u Srbiji. Sta jos mogu da probam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 29, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to i to ti je tako..cekas da jednog dana kupis 4t pa da uzivas u zvuku. U istom smo loncu, ali sam prestao da se opterecujem zbog zvuka, svidja mi se sam dozivljaj voznje, ebes zvuk. Bitno samo da se cuje zbog kavezasa i zalutalih srna pokraj puta da pretrce na vreme a ne tacno ispred motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dtx 0 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da kupis 4t,uzivas u zvuku i u manjoj potrosnji (kod 125ccm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se vise svidja zvuk 2t, od 4t, pogotovo preko 7000rpm, tada krece zurka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 29, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tada krece zurka Stihl-ovih motornih testera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ljetos pegla klinac cjelo jutro cvaju okolo po kraju, dolazi stari komsija i komentarise "oooooo, neko je na vrjeme poceo da sprema drva za zimu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...