proki 7 Napisano Octobar 27, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ! Interesuju me licna iskustva nekog ko je vozio ovaj motor. Imam mogucnost da ga kupim. 2000 god. Cena mi je pristupacna .Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 28, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je HJ 900 C pa da kazemo da je do cirilice, ali HJ 900 S? Imas neku sliku? Ako je do cirilice: evo ovdje malo rasprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Da je HJ 900 C pa da kazemo da je do cirilice, ali HJ 900 S? Imas neku sliku? Ako je do cirilice: evo ovdje malo rasprave Izvinjavam se nije do cirilice, moja greska. Hvala druze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...