Sashapfc 0 Napisano Octobar 26, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Ducati monster 620 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima! Kupio bih motor iz oglasa u dobrom stanju. Ja se izvinjavam unapred sto se nisam predstavio u temi za nove clanove ali planiram to da uradim kada postanem vlasnik motora. Hvala unapred za dobre ponude;)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Octobar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti prvo završi to predstavljanje... Sent from my Nokia 3210 using Dial-up 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sashapfc 0 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Ducati monster 620 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo jesam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Octobar 29, 2013 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..kupi odmah 500cc,da se ne zeznes kao ja.Ja imam odlican AA200 i rado bih kupio neki 400-500 ccm...ne pisem ovo da ti prodam svoj skuter vec da dobro razmislis hoce li ti vec nakon pola sezone porasti apetiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Octobar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je prejako 500 za početak... Sent from my Nokia 3210 using Dial-up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...