Hypertensio 4 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Doboj, RS Motocikl: Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Avgust, ove godine, akteri moja tadašnja Yamaha Virago XV 250, btw. moj prvi motor. Ujutro oko deset poljubim ženu i dijete, nabacim ruksak na leđa, vreću za spavanje i šator stavim na motor i krenem za Banja Luku da pogledam Dominatora kojeg sada vozim i da prespavam kod druga pa ću sutradan krenuti negdje dalje. Imao sam već ponudu za Viraga u Tuzli pa sam htio napraviti dobar krug prije prodaje. Sljedećeg dana nakon kafe, lagano krenem kanjonom Vrbasa pa onda preko Kneževa na Vlašić i tu uvidim nedostatke male kubikaže, što me je već nerviralo i ranije prilikom preticanja. Ipak, pređem Vlašić, spustim se u Travnik gdje u "Vlašićkoj kući" pojedem strahovito dobar burek i neodređenu količinu kiselog mlijeka. Nastavim za Sarajevo autoputem gdje se sa tim motorom može voziti oko 110 i to je granica udobnosti ali i njegovih mogućnosti. Od Sarajave produžim prema Trskavici pa Zelengori i Magliću. Smjestim se u Foči, u kampu idealnom za odmaranje od svega jer je tih, nema velike gužve, a domaćini su izuzetno prijatni. Prespavam u šatoru, a ujutro se raspitam šta vrijedi vidjeti u okolini pa tako odem do pješčanih piramida koje izgledaju isto kao i Đavolja varoš u Srbiji. Cijeli dan sam se vozikao okolo a sutradan sam otišao u Andrićgrad, da vidim i to čudo. Odatle sam se popeo na Romaniju pa preko Rogatice i Sokoca, produžio na čuvenu Konjuh planinu. Na kraju se zaustavim u Tuzli nađem momka koji odmah kupi motor i bijelim Golfom dvojkom me doveze u Doboj..Odlična tura koju sam tako čudno završio i bilo mi je žao Yamahe toliko da sam sutradan otišao po Dominatora da se utješim.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 167 Napisano Octobar 24, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Sva čast na mini Bosnian turi... sa sam ove godine 3 puta odradio komplet deonicu o kojoj si pisao.... Vlašić je vrh deo i predeo... Zapamtio sam onaj pogled na šumu koja je zasadjena u obliku poruke Titu koja se posle dosta decenija jedva vidi.... Ovde ti je falila jedino Manjača da bude ul tura.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hypertensio 4 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Doboj, RS Motocikl: Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Manjača sa svojim vrtačama, predio kao da si na Mjesecu. Gore ću sa Dominatorom. Moram par slika sa ovog puta postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan I do mene da dođeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hypertensio 4 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Doboj, RS Motocikl: Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo da sunce ponovo izađe i onda da se negdje na Rondu pije kafa, ili u Coco Locu, gdje sam se jednom kvalitetno proveo!Danas ću okačiti slika sa ove ture, ima par baš dobrih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Octobar 25, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Da samo prođeš putem od Nevesinja do Kalinovika sa tvojim motorom, ne bih ga lako zaboravio... I izađeš u Dobro Polje, između Trnova i Foče, pa onda gdje hoćeš... Ili obrnuto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hypertensio 4 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Doboj, RS Motocikl: Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam nekada od Mostara preko Soca išao prema Nevesinju autom i nisam zaboravio taj put..od Nevesinja nisam išao prema Kalinoviku ali sam išao sa Romanije preko Rogatice i Sokoca za Olovo makadamom nekih tridesetak kilometara i izbezumio se jer motor uopšte nije za to napravljen ali je podnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Octobar 25, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje je dobar makadam, a priroda nešto posebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...