rusic 261 Napisano Decembar 15, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan e da, ako niste znali za ovaj sajt: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://zsf-motorrad.de/product/135130&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhinUmUgc8-8oQ4tg3L0ZeMkcsjIlA zsf-motorrad.de imaju sve delove, bukvalno sve, svaki shraf, lampica, gumica... ufff.. naravno cene odvaljuju ali ako nekom treba neka glupost koju drugachije ne mozhe da nabavi, ovi imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nalepnice za RD07a u EPS formatu, Šejtan je tražio, a i ostali da imaju kome treba. RD07a_eps.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Gile je neumorni jahac. Danas u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 947 Napisano Decembar 24, 2010 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo pomagajte. Trebaju mi hitno oznake koyo lezajeva tockova za rd04. edit: nasao, oznake su iste kao i one sto je Lalajko stavio za SKF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo pomagajte. Trebaju mi hitno oznake koyo lezajeva tockova za rd04. edit: nasao, oznake su iste kao i one sto je Lalajko stavio za SKF Nema veze, brojcana oznaka kod lezaja je standardizovana.. Samo imas prefiks KOYO ili SKF ili neki treci prozvodjac.. Najbolje ih skini, ponesi sa sobom u prodavnicu lezaja i reci dajte mi ovakve Tako sam i ja... Ili samo procitaj brojcanu oznaku sa njih.. To ti je sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li postoji malo veci (vislji) fabricki vizir za RD03? Ako postoji gde moze da se nabavi? Kupio bih i polovan ako neko ima na prodaju.. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoeM61 5 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Honda Africa Twin XRV 750, '92 i Kymco Xciting 500 Ri, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima ovakav motor na prodaju .... neka se SLOBODNO javi. Ciji je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 25, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li postoji malo veci (vislji) fabricki vizir za RD03? Ako postoji gde moze da se nabavi? Kupio bih i polovan ako neko ima na prodaju.. Pozz! Ne znam da li mora bash da bude fabrichki, ali ukoliko mozda ne znash za ovo, svakako je dobra preporuka http://forum.bjbiker...-srbijeby-ivan/ Pozdrav .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li postoji malo veci (vislji) fabricki vizir za RD03? Ako postoji gde moze da se nabavi? Kupio bih i polovan ako neko ima na prodaju.. Pozz! Ne znam da li mora bash da bude fabrichki, ali ukoliko mozda ne znash za ovo, svakako je dobra preporuka http://forum.bjbiker...-srbijeby-ivan/ Pozdrav .. Pa u sustini ne mora fabricki, mada bih to najradije stavio ako postoji. Vidjao sam RD03 primerke sa visljim vizirima koji mi deluju kao fabricki jer imaju onu plavu liniju na donjoj ivici kao ovaj na slici. U svakom slucaju Ivan bas lepe vizire pravi koliko vidim, tako da cu ga kontaktirati verovatno. Hvala druze! pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vizir je za mene cist promasaj. Sa njim ces dobiti turbulencije od koga ce ti se raspasti kaciga. Ili original vizir gde ce vetar da te sece ispod kacige, ili zidaj plastiku u visini ociju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 25, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vizir je za mene cist promasaj. Sa njim ces dobiti turbulencije od koga ce ti se raspasti kaciga. Ili original vizir gde ce vetar da te sece ispod kacige, ili zidaj plastiku u visini ociju. Slazem se sa kepom, imao sam ovakav vizir i za covjeka moje visine (182cm) turbulencije pogadjaju bas u gornji dio kacige. Sad sam uzeo od Ivana visi vizir, pa cekam priliku za testiranje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Decembar 25, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je dobra reklama.... PRE: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Decembar 25, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan I POSLE dva meseca...na motoru nista nije dirano za to vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vizir je za mene cist promasaj. Sa njim ces dobiti turbulencije od koga ce ti se raspasti kaciga. Ili original vizir gde ce vetar da te sece ispod kacige, ili zidaj plastiku u visini ociju. Ovaj vizir je za mene cist promasaj. Sa njim ces dobiti turbulencije od koga ce ti se raspasti kaciga. Ili original vizir gde ce vetar da te sece ispod kacige, ili zidaj plastiku u visini ociju. Slazem se sa kepom, imao sam ovakav vizir i za covjeka moje visine (182cm) turbulencije pogadjaju bas u gornji dio kacige. Sad sam uzeo od Ivana visi vizir, pa cekam priliku za testiranje . Ja od kako imam motor, imam taj mali vizir i nisam primetio neke posebne turbulencije pri uobicajenim brzinama (do 120). Sad ja nisam puno vislji (185), pa pretpostavljam da bi i meni pravio turbulencije oko kacige. Meni lepo izgledao pa se zato interesujem za njega. Ocigledno je onda bolja varijanta da se sa Ivanom dogovorim, ukoliko budem menjao. Hvala ljudi! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koji mali vizir, daj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Koji mali vizir, daj sliku. Evo ga, mislim da takav ima najveci broj RD03. Mozda se nisam dobro izrazio u prethodnoj poruci, sa ovim nemam problema, nego bi sa onim vecim verovatno imao. pozz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na RD03 imao baš taj produženi vizir. Mogu da vam kažem da je Kepo apsolutno u pravu. Turbulencija mi je tako cimala glavu levo-desno da sam već popižđavao... Ili redovni MRA vario, ili da ti Ivan napravi nešto na taj fazon. Ili, ne diraš ništa i voziš sa tim kratkim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Decembar 25, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Ma...ne diraj ništa, i samo teraaaajjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovaj primerak prodavao AFRIKANAC iz Ub-a letos? Ako jeste, daj podeli sa nama za koliko si ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Taj kratki vizir je dobar ako dosta vozis off, daleko je preglednije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Pa neki jaci off ne planiram, jer mi je malo tezak motor. Najvise bih voleo jos jedan manji da nabavim za takav posao Ali u svakom slucaju ce tako biti, ili ostaje mali vizir ili cu se nesto sa Ivanom dogovoriti. Da, motor je inace kupljen od Jovice sa Uba avgusta ove godine za 2200e, ali sto je najzanimljivije neispravan. Tamo sam probao motor i sve je super radilo. Kada sam doneo motor kuci i krenuo u prvi krug, prestao je 1 cilindar da radi (povremeno). CDI naravno. Trgovinu bih mogao okarakterisati kao neprijatno iskustvo, ali se meni motor svideo i uzeo sam ga. Ali uz pomoc interneta, ovog foruma i cika Joske kvar smo stari i ja otklonili i odradili kompletan servis (ventili, karbovi itd.) Eto, ukratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ja sam često u Kneževcu, tamo mi je sin. Reče mi da je video tvoju Afriku. Mislim da se moramo naći, pa da ti objasnim kako imaš savršen motor za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ja sam često u Kneževcu, tamo mi je sin. Reče mi da je video tvoju Afriku. Mislim da se moramo naći, pa da ti objasnim kako imaš savršen motor za off! Hehehe, nisam ni znao koliko mi je poznat motor Naravno, kad dodjes za NK slobodno me potrazi, stanujem u samom centru (preko puta osnovne). Imamo inace jako lepu dolmu za opusteni off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si dobar motor, a ti sto ta zezao cdi je nebitna stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 26, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, motor je inace kupljen od Jovice sa Uba avgusta ove godine za 2200e, ali sto je najzanimljivije neispravan. Prelijepa je, jesu ovo fabricki koferi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...