lalajko 2027 Napisano Januar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Vanja, nadam se da cu u maju imati prilike da je vidim na terenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3354 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bjezi brada izdao si bavarce Sto se to ne javis znas da ja nisam neka izjelica moze samo pivo bez pecenja pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3354 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh umalo da zaboravim NEK JE SA SRECOM DA SE LJETOS NAVOZAMO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3354 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh umalo da zaboravim NEK JE SA SRECOM DA SE LJETOS NAVOZAMO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Bjezi brada izdao si bavarce Sto se to ne javis znas da ja nisam neka izjelica moze samo pivo bez pecenja pozz Dodite sutra ti i PEDA SOKO! ima i piva i pecenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ti sto si se ponovio, promijeni taj motor u avataru, vidi kako sam ja to uradio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mali off: Sem Vanje, jos jedan vidjeniji clan foruma je kupio Afriku RD07, sam ce se javiti. Sve smo brojniji! Jos jedan mali off! Juce smo ja i Boban dovezli njegovu Afriku. Na slici je Boban u fazi odluke: "mozda mi je mala , ili ipak nije..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam OFFiran ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mali off: Sem Vanje, jos jedan vidjeniji clan foruma je kupio Afriku RD07, sam ce se javiti. Sve smo brojniji! "mozda mi je mala , Afrika twin '93-e ...najveca koja postoji (opticki), bela sa ljubicastim sedistem i poklopcem filtera za vazduh, uzivo izgleda kao slon, nece biti mala veruj...sa srecom da je vozis i da dodjete na okupljanje Afrika Twin sekte na prolece...koje cu ja ako bog da organizovati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 23, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam OFFiran ;D sta je Bobane,odustao od Varadera? A tako ti je dobro stajao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Neka vam je srecno i bericetna voznja obojici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Afrika twin '93-e ...najveca koja postoji (opticki), bela sa ljubicastim sedistem i poklopcem filtera za vazduh, uzivo izgleda kao slon Zanimljivo, upravo takva je bila reakcija i mog sina: izgleda kao slon ;D. Inace, ova je '94 i stvarno je velika, ali vidi mene, nisam ni ja mali ;D sta je Bobane,odustao od Varadera? A tako ti je dobro stajao Sale, ovo se samo pripremam za Varadero ;D. Jos nisam siguran sta ce otici iz garaze, Africa ili EN. Treba mi malo vremena... Neka vam je srecno i bericetna voznja obojici. Hvala Sci, nadam se da ce biti tako. Dodji malo u goste da se vozikamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 24, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh pojesce nas ovi hondocasnici... ajd uzdravlje, lepa voznja, i nek vas dovezu do odredista bez problema. Sve informacije o eventualnim manama koje su zaista lako uklonjive, posetite XRV.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E nek vam je sa srecom... GS, posto tebi treba za duga enduro putovanja, skini odmah nosac farova i cajgera i ojacaj ga, jer ce ti sigurno puci. Skrati malo prednji blatobran, za 2cm sa zadnje strane. I to je to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 25, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali BMW-u, Miko, ti si ostao dosledan, sad im vrati, gde nadjose te krseve od Honde, pa to ide jedino nizbrdo.Oni videli pise Afrika, pa misle da moze i kroz Afriku ;D ;D ;D :D A i nizbrdo mora da se pridrzava :P :P :P ;D ;D ;D :D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali BMW-u, Miko, ti si ostao dosledan, sad im vrati, gde nadjose te krseve od Honde, pa to ide jedino nizbrdo.Oni videli pise Afrika, pa misle da moze i kroz Afriku ;D ;D ;D :D A i nizbrdo mora da se pridrzava :P :P :P ;D ;D ;D :D ;) Nemoj da mislis da cu sad da ubjedujem ljude kako je Honda the best , da sam imao pare za R1200 GSA ova tema nebi bila potrebna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali BMW-u, Miko, ti si ostao dosledan, sad im vrati, gde nadjose te krseve od Honde, pa to ide jedino nizbrdo.Oni videli pise Afrika, pa misle da moze i kroz Afriku ;D ;D ;D :D A i nizbrdo mora da se pridrzava :P :P :P ;D ;D ;D :D ;) Nemoj da mislis da cu sad da ubjedujem ljude kako je Honda the best , da sam imao pare za R1200 GSA ova tema nebi bila potrebna. Bas tako samo da je para taj 1200GS bi mi lego ko budali samar ;D samo da mikka ne procita ovo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha, ma sve je to rock & roll. `Oces da kazes da honda ne valja??? I to Afrika, ej :o :o :o! Cik to kazi Danetu!!! A tek Lalajku, odma ima da te banuje za sva vremena ;D ;D :D JA VOLIM AFRIKU, JEAAAAAAA ;D A sta fali BMW-u, Miko, ti si ostao dosledan, sad im vrati, gde nadjose te krseve od Honde, pa to ide jedino nizbrdo.Oni videli pise Afrika, pa misle da moze i kroz Afriku ;D ;D ;D :D A i nizbrdo mora da se pridrzava :P :P :P ;D ;D ;D :D ;) Nemoj da mislis da cu sad da ubjedujem ljude kako je Honda the best , da sam imao pare za R1200 GSA ova tema nebi bila potrebna. Bas tako samo da je para taj 1200GS bi mi lego ko budali samar ;D samo da mikka ne procita ovo ;D ;D I tata bi sine i tata bi ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...