grooya 72 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi pomoc i stvarno mi treba bilo kakva (tacna) informacija. Nagadjanja mi nece biti od pomoci, jer i sam imam u glavi kako to otprilike ide, ali mi trebaju dve cinjenice. U Americi imam nekog ko bi mogao da kupi i posalje mi motor, ali vec tu se nalaze 2 zavrzlame - 1) kako ide transport iz US za Srbiju? Da li postoji mogucnost direktnog dolaska u Srbiju, sa presedanjima naravno? Da li mora neko da prati taj motor, ili moze samo da mu se stavi odrediste i on "sam" dodje? i koliko to otprilike kosta (ne mora bas tacna cena, ali okvirno)? 2) kako ide prenos vlasnistva? Ukoliko taj motor moj covek u US kupi od Johna Doe-a, jel ga registruje prvo na sebe pa pravi ugovor samnom ili mogu i ja sa prvim licem? i kako se to radi? Nadam se da pitanja nisu nejasna, ukoliko jesu recite i pojasnicu koliko god mogu, ali ove 2 informacije su mi jako bitne pa bih vas molio za detaljne i tacne odgovore. Hvala puno unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan gledaj meni je stigo nedavno ATV iz kalifornije. imao sam ssranja sta na carini, ali eto prosao sam to, jos moram nesto da sredim. motor ti putuje kontejnerom, brodom. i dodje ti recimo za 2 meseca, koliko je para neznam, jer to moras tamo da vidis sa onim ko ce ti poslati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 13, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Neko je nedavno uvozio neki bike od nekih rodjaka iz Kalifornije ili nesto slicno. Seca li se neko te teme, nikako da se setim ko je to bio? Ako se neko seti... covek sigurno moze da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvozio ATV od buraza iz kalifornije, stim sto sam motor dobio, a ovo sam placao sam. reci sta treba pa cu da pitam caleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajde bar se raspitaj kako se motor salje, koja je procedura i gde stize .... to bi mi znacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 13, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam onda je motor uvozio Aarnold Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da ja jesam uvozio ali je meni prijatelj sredjivao sve posto je i njegove slao e sad kako sta neznam tako da nemogu pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...