XSR 62 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan cek cek ljud niste dobro skontalii....pa vozac suzukija je preziveo i to sa laksim telesnim povredama... suvozac u automobilu je poginuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je suvozač na motociklu poginuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan cek cek ljud niste dobro skontalii....pa vozac suzukija je preziveo i to sa laksim telesnim povredama... suvozac u automobilu je poginuo... ??? Vozac Suzukija znamo da je preziveo, kao i vozac auta. Ali otkud ti sad to da je suvizac u autu poginuo??? Motor je udario u auto sa strane vozaca auta, a nesrecni mladic je lezao nekih 10-ak metara dalje...prosto je nemoguce da je u pitanju suvozac iz auta. Otkud ti ta ideja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo da uklonimo nedoumice. http://www.nsautoforum.com/index.php?topic=1934.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan BLIC http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=26583 ovde procitah ovo Nesrećni mladić je sedeo na suvozačkom mestu i na licu mesta preminuo ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa motor ima mesto i za suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan a ja skontao za vozaca automobila .... bilo kako bilo zalosno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovog momka sam jako dobro poznavao. Isao je samnom u srednju skolu, cesto smo se vidjali po rock svirkama, bio je mnogo dobar momak. I dalje mi nije jasno zasto ljudi ne nose kacige NA GLAVI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...