cparty 41 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Buffalo Coolflow, pantalone su nove obucene 1 radi probe i od tada odmaraju, imaju zimsku postavu, ojacanje na bokovima, zatezac, stitnike za kolena i kozu na delu koji je u kontaktu sa sedistem (citaj medjunozje i dupe ) Visok sam 177, tezak 70kg duzina nogu od struka do stopala 93cm...Dolaze sa ofingerom,kesom i postavom. Cena 60 E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri u struku pantalone ako ti nije tesko, po tome sto si napisao izgleda da su velicine M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri u struku pantalone ako ti nije tesko, po tome sto si napisao izgleda da su velicine M. Jeste M velicina, zaboravio sam to da napisem, ako si van toga hteo meru, mogu da izmerim nije mi tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Avgust 25, 2013 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Buni me duzina 93cm nogavice (M vel. treba da je oko 102 sto opet zavisi od marke pantalona) ipak izmeri obim struka. Primera radi , imam jaknu vel S pa vel. M pa L i sve mi odgovaraju, tako je valjda i kod pantalona. Imas pivo za merenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Buni me duzina 93cm nogavice (M vel. treba da je oko 102 sto opet zavisi od marke pantalona) ipak izmeri obim struka. Primera radi , imam jaknu vel S pa vel. M pa L i sve mi odgovaraju, tako je valjda i kod pantalona. Imas pivo za merenje. 93 je duzina moje noge za orijentaciju jer je meni super i kad stojim i kad sedim na motoru , izmerio sam ih ovako kako se vidi na slici, neamm santimetar krojacki, ali one su prilicno stegnute jer je podesivi struk iznelo je 45cm Inace uz njih prodajem i maskirne pantalone, jako kvalitetne, nosene (ne previse ) i cizme vojne, kozne sa platnom, ne promocive samo probane broj je 41 - 42 Cena za maskirne 40e za cizme 45e Dane izvinjavam se nisam mogao pre da odradim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, popust mali cizme 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Avgust 30, 2013 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Druze na trudu, sta ima da se izvinjavas, pa mi smo nasi. Kratke su mi pantalone, inace su super za te pare. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 30, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druze, maskirne pantalone su moto pantalone ili? Takodje u M velicini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Druze, maskirne pantalone su moto pantalone ili? Takodje u M velicini? Nisu moto, ali su od materijala koji ne propusta vetar, a i vodu slabije, ima zatezace na struku i na kraju nogavica, takodje su M velicine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan CoolFlow za moze za 50E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...