zeljko_srb 8 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno zasta je ovo? i koja je svrha ovoga? jel to neki amortizer, stvarno neznam, al me zanima jako. vidim neki motori imaju to, a neki ne, zasto se stavlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer volana, a za nesto vise, pitaj ove tRRkace. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Stabilniji u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bog blagoslovio onog ko ga izmisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bog blagoslovio onog ko ga izmisli. ;D ;D ;D AMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Januar 10, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan stabilizator...ja ga imam na svom motoru i j...m li ga,VALJDA SLUZI NECEMU!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom 636 to nisam imao i mogao sam par puta da padnem. Volan mi je samo zaigrao. Evo sad na R1 imam i sve je ok. Onda znaj kakva je prednost toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan aha! kontam za cega je onda! sad mi je jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad das foll gas motor postaje previse lagan i gubis kontrolu na prednjem tocku a kad imas to onda su stvari mnogo bolje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 10, 2008 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan kad das foll gas motor postaje previse lagan i gubis kontrolu na prednjem tocku a kad imas to onda su stvari mnogo bolje, Upravo tako, najcesce na izlasku iz spore krivine pod naglim ubrzanjem ili promene podloge... . Amortizer ublazuje te udarce i ne dopusta da se pojacaju.Izrazito je pristno na super sportskim motorima manjeg osovinskog razmak i velike snage.... Kad Vas zadesi ne smete naglo da pustite gas jer te vibracije mogu da krenu doslovno da volan pocne da udara od granicnika do granicnika..... Evo extremni primer.... http://www.youtube.com/watch?v=rV9X-LyyX34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba reci da postoje amortizeri cija se se podesava zakretanjem tockica na telu amortizera.Sto vishe klikova kvalitetniji amortizer barem sam ja tako shvatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba reci da postoje amortizeri cija se se podesava zakretanjem tockica na telu amortizera.Sto vishe klikova kvalitetniji amortizer barem sam ja tako shvatio A sta cemo onda sa onim amortizerima koji nemju klikove, nego se slobodno okrecu? jer su oni manje kvalitetni?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MModeli bez podeshavanja su uglavnom fabrickiozda kvalitetan nije najsrecnija rec.mislio sam na sledece:sta ce mi u gradskoj voznji amortizer volana ,za provlacenje pored kola na semaforima apsolutno je stetan i tu mi je skroz OK ako ga mogu raspustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zato je za ulicnu voznju zakon elektronski stabilizator kao na 1000RR-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 10, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Oooo matori dobar je elektronski ali kosta ko sam djavo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam par puta da 'okinem djavolski sa aprilije bas zbog ne imanja istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 15, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i mehanicka varijanta pametnog stabilizatora kakvog ima 1000RR, tj. stabilizator koji ima razlicito podesavanje za male i velike brzine - tzv. Scotts Damper. http://www.twobros.com/Perf_Products/Steering_Damper/ScottsDampers.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Meni yamaha ponekad 'oce da iscupa ruke iz ramena kad izlazim iz krivine u drugoj pa "zavarim" gas. Valjalo bi da imam to, ali... koga nema bez njega se moze. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno zasta je ovo? i koja je svrha ovoga? jel to neki amortizer, stvarno neznam, al me zanima jako. vidim neki motori imaju to, a neki ne, zasto se stavlja? sprecava vobling (odnosno tresenje volana) ali to se ne desava ako znas da vozis i ne divljas previse (osim ako nije suzuki stare generacije gsxr 750 srad i sl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako vozish 60 uopste ti ne treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...