83120033 18670 Napisano Avgust 16, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Prošle sedmice sam otišao u Njemčku i kupio Suzuki GS450 L, godište 1987. Kupio sam ga od čoveka koji je bio njegov vlasnik 15 godina. Motor je stvarno dobro očuvan i kupio sam ga umesto bicikla, skutera ili mopeda. Nešto za po gradu itd... Za ozbiljnu vožnju imam moju staru Yamahu XTZ750 Super Tenere. Motor je izgleda napravljen za američko tržište, jer ima zanimljivu opremu za svoje godište: - 6 brzina - indikator brzina - pokazivač za gorivo http://www.youtube.com/watch?v=t_XIgpefeds 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 16, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Old skool čoperica p.s. Sipaj mu malo i goriva što si se stiso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, zaista prelep. Ako nije problem, koliko te je kostao? Cuvaj ga kao i prethodbni vlasnik, pa za 15 godina opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Simpaticni japanski tzv. "chopper". Nema veze sa Amerikom, takav kakav je prodavao se i u Evropi. Bice ti super za laganu gradsku voznju, uzivaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 16, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Prošle sedmice sam otišao u Njemčku i kupio Suzuki GS450 L, .... Motor je izgleda napravljen za američko tržište, jer ima zanimljivu opremu za svoje godište: - 6 brzina - indikator brzina - pokazivač za gorivo Има човек укуса за моторе... Не, није за америчко тржиште, исти је као мој који радим. То је његова стандардна опрема коју немају ни много новији мотори. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Avgust 16, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, zaista prelep. Ako nije problem, koliko te je kostao? Cuvaj ga kao i prethodbni vlasnik, pa za 15 godina opet Platio sam ga 750€. Kupio sam ga u Rosenheimu, što je cca. 300km od Bled-a SLO, gde ja živim. Ujutro u 5:15 sam otiša na put i u 8:30 bio sam več u Rosenheimu. Pogledao, probao, platio i u kombi sa njim. U 13:30 bio sam kod kuče na ručku. 30km iz Rosenheima, bio sam dogovoren još s nekim likom, koji je prodavao Kawasaki KZ 440, godište 1982. Preko telefona čovek je za njega tražio 850€, ali siguran sam da bi na licu mesta još spustio cjenu. Pošto sam motor kupio več kod ovog prvog u Rosenheimu, dalje nisam ni išao. Da sam imao više para, uzeo bih i ovaj Kawsaki, jer je na fotografiji izgledao odlično. Za ovu nabavku sam odlučio zbog toga, jer ču motor da registrujem kao " starodobnik ". Znači, da če me koštati godišnje registracija, tehnički pregled i osiguranje zajedno cca. 30-40€ Trenutno u SLO važi da su vozila starija od 25 godina " starodobnici " a time posledično i manji troškovi svega. Od 1.1.2014 ide zakon na 30 godina. Pričao sam sa čovekom iz društva za starodobnike i lik ima neki stari Moto Guzzi od 900 kubika. Kompletnu registraciju godišnje plača oko 90€. Znači u ovo vreme je da čovek vozi starodobnika, čista matematika . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Avgust 16, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, zaista prelep. Ako nije problem, koliko te je kostao? Cuvaj ga kao i prethodbni vlasnik, pa za 15 godina opet Platio sam ga 750€. Kupio sam ga u Rosenheimu, što je cca. 300km od Bled-a SLO, gde ja živim. Ujutro u 5:15 sam otiša na put i u 8:30 bio sam več u Rosenheimu. Pogledao, probao, platio i u kombi sa njim. U 13:30 bio sam kod kuče na ručku. 30km iz Rosenheima, bio sam dogovoren još s nekim likom, koji je prodavao Kawasaki KZ 440, godište 1982. Preko telefona čovek je za njega tražio 850€, ali siguran sam da bi na licu mesta još spustio cjenu. Pošto sam motor kupio več kod ovog prvog u Rosenheimu, dalje nisam ni išao. Da sam imao više para, uzeo bih i ovaj Kawasaki, jer je na fotografiji izgledao odlično. Za ovu nabavku sam odlučio zbog toga, jer ču motor da registrujem kao " starodobnik ". Znači, da če me koštati godišnje registracija, tehnički pregled i osiguranje zajedno cca. 30-40€ Trenutno u SLO važi da su vozila starija od 25 godina " starodobnici " a time posledično i manji troškovi svega. Od 1.1.2014 ide zakon na 30 godina. Pričao sam sa čovekom iz društva za starodobnike i lik ima neki stari Moto Guzzi od 900 kubika. Kompletnu registraciju godišnje plača oko 90€. Znači u ovo vreme je da čovek vozi starodobnika, čista matematika . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Како си дошао до тог мотора? Мислим како си га пронашао тамо? Е-Bay? Или неки други сајт који се бави продајом половних возила? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Malo me zeza ćirilica. Učio u osnovnoj školi u 5-om razredu, a onda ništa više. Motor sam našao na mobile.de a dosta toga imaš i na autoscout24.de Pre no što sam kupio svoj motor, pričao sam sa nekim momkom iz Ljubljane koji često uvozi starodobnike, sredi ih i prodaje. I on kaže, da uvek kupuje na njemačkom Ebay-u. Tamo možeš da uhvatiš vrlo dobru cjenu. Idu dvojica u Njemačku i kupuju 2,3 motora od jednom, pa onda polako za hobi sredjuju i prodaju Pričao sam i sa nekim starijim čovekom, koji ima avtoprevozništvo i on je sebi uzeo 2 komada. ( Hondu CM400 i neki stari Suzuki ). Platio motore po 500€/kom. Hondu ima za po selu, a Suzuki če da proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je link do Kawasaki-ja KZ 440 http://suchen.mobile...Features=EXPORT Taj motor je bio meni rezerva, ako ne bih uzeo Suzuki-ja. Več preko telefona spustio je cjenu na 850€, a siguran sam, da bih ga dobio za max. 750-800€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 19, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti lepo izgleda i lepo radi. Ja imam Suzuki GS 400, moj je 80 - to godište, isto 6 brzina, ima pokazivač u kojoj je brzini, jedino nema merač nivoa goriva. Ako možeš, slikaj desnu stranu mašine - donji deo, ispod radilice. Ja tu imam stakleni prozorčić za kontrolu ulja, a vidim na snimku kod tebe neke kablove. Dal je to davač pritiska ulja, dal je to fabričko ili je neko ugrađivao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Avgust 27, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Kad uhvatim malo vremena, slikat ču i prilepit ovde. Menjao sam račun na Youtube, pa zato još jednom video, jer gore ne radi više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...