Subasha 13 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori u dobrom stanju skinuti sa motora jer je rasturen u delove , jedina mana je sto su gumice lepljene ali moze da istera sezonu , mozda i dve tako mi je bar majstor rekao , motor je radio , palio .. Za ostale informacije na pp ili br tel 062/868-77-88 Aca Velika Plana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan jel imas jos nesto od delova za Tdm-a.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sada vidim da sam pogresno napisao , nisu gumice problem , nego membrane ... Moze dogovor , neka zamena od moto opreme ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...