Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Pegaso 600 1991g

Recommended Posts

• U prolazu, 19 postova

Naime imam 2 problema jedan je Freilauf poceo da otkazuje, naso sam iz inostranstva materijal od koga se prave rolnice ali nikako nemogu da nadjem promer tih rolnica, znam da ih ima 16 ili 17 kom. imam jednu polovnu ali od nje nemoza majstor da uzme dimenzije, nov je tesko naci a polovni tj. reparirani krecu se i do 100 e, nadjem nove od Aprilie Pegaso 650 ali su one vece i drugacije kod mene se nalaze sa leve strane, a na 650 sa desne kod magneta. Drug koji vozi isti takav motor iso na dovarivanje rolnica pa na obradu i to radi vec 2 god. Drugi problem mi se manifestuje na izduvnim granama mnogose greju toliko da nocu se vide kao kada izvadite gvozdje iz vatre, auspuh je cis je ima samo 1 veliku cev koja pri oduzimanju gasa izbacuje vatru po 10 cm tako je napravljen fabricki i tako uvezen iz svajcarske 2009 . Ja sada ga ne vozim iz straha da nenapravim vecu havariju, a da ima uljano hladjenje motora. Izvinite na poduzem pisanju, pokusavao sam da deteljnije objasnim moj problem.

HVALA.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Nije dobro uzubcena bregasta, skoro da sa siguran, ima dve oznake na magnetu i često pogreše,..... a ležaj za noviju odgovara od ktm-a i košta oko 80e, možda i manje... a za stariju verovatno isto od nekog samo treba pojuriti po forumima informaciju.......

• U prolazu, 19 postova

pozdrav druze, sada sam vido tvoj problem neznam dali si resio, sto se tice pregrevanja izduvnih grana treba prestelovati karburator nije dobra smesa goriva i vazduha, a sto se tice freelaufa hvataju se rolnice od pegasa 650 ili bmw f 650pozdrav druze, sada sam vido tvoj problem neznam dali si resio, sto se tice pregrevanja izduvnih grana treba prestelovati karburator nije dobra smesa goriva i vazduha, a sto se tice freelaufa hvataju se rolnice od pegasa 650 ili bmw f 650 samo sto one imaju manji kavez i manji broj rolnica mislim da imaju za 2 manje rolnice, ja sam stavio od pegasa 650 i dve sam najbolje od moga ostavio, obrati paznju na zupcanik gde one stoje mozda je malo ujeden pa mu je potrebna cementacija, pa kaljenje, ja to nameravam da uradim za neki dan.samo sto one imaju manji kavez i manji broj rolnica mislim da imaju za 2 manje rolnice, ja sam stavio od pegasa 650 i dve sam najbolje od moga ostavio, obrati paznju na zupcanik gde one stoje mozda je malo ujeden pa mu je potrebna cementacija, pa kaljenje, ja to nameravam da uradim za neki dan.

pozdrav.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja