profa 9 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi krenuli? Planiram slicnu marsutu:Sr.Mitrovica-Brcko-B.Luka-Vel.Kladusa-Porec-niz Jadran za Budvu i Sutomore-Albanija-Makedonija(Ohrid)-Beograd-SrMitrovica.Jos ne znam gde bi se zadrzavao i nocio na Hr.primorju.Verovatno gde naidjem na dobre domacine. Pa ko bude usput moze se prikljuciti. Mislio sam krenuti pocetkom jula,pa kad se vratim. Cijeli taj put sam prošao, tko želi povezati sa moto susretom u Umagu, dobrodošao, a ako ima kakvih pitanja i Saša i ja stojimo na raspolaganju ! Umag susret je u maju,sto bi voleo posetiti ali traje skolska godina do 20.juna. Sremci planiraju dolazak. A,ja krecem u julu. U svakom slucaju se cujemo oko iskustva! pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k7 0 Napisano Februar 9, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan mi smo planirali krajem avgusta ,tada je motohappening na grobniku da gledamo trke pa posle gde nas gume odnesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...