Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Beceja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400

Pozdrav svima,vec godinue dana citam vase putopise avanture Marokanca, Bandolerosa.... svaki put me oduseve ja sam se lepo navozao sa Kymcom GD 50cc malo pojacan da mu olaksam svojih 100kg. Prosao sam lepih 5000 s njim, ali kako nema sanse na putu da dostignem vecu brzinu od 70 krenuo sam u potragu za jacim, tako da od juce posle 3 meseca cekanja uzeh prelepog Burgmana 400cc, iznervirao sam se kad sam cuo koliko treba da cekam na dozvolu ali sta je tu ionako sam more imao u planu u septembru sa devojkom.Znaci od kraja avgusta ko ima neku voznjicu u planu mozemo se dogovoriti.Malo o motoru, svakom preporucujem ko ima u planu kasnije ozbiljniji maxi skuter slobodno neka uzme Kymca, za pocetak lakse ce se navici na velicinu i tezinu.Za Burgmana nemam reci motor za svaku pohvalu brzo sam se navikao.Za klasu od Kymco mnogo stabilniji, komforniji.Uskoro slike.Nadam se turama sa Vama.:-) Nenad iz Beceja.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400

Dobrodosao novi kolega :)

Isao sam u Becej u srednju, kako je tamo sad? :)

Drugar veruj isto kao kad si i napustio, ne menja se ovde nista sem vlastiBJB-burgman.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja