Spiritwalker 35 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,vec godinue dana citam vase putopise avanture Marokanca, Bandolerosa.... svaki put me oduseve ja sam se lepo navozao sa Kymcom GD 50cc malo pojacan da mu olaksam svojih 100kg. Prosao sam lepih 5000 s njim, ali kako nema sanse na putu da dostignem vecu brzinu od 70 krenuo sam u potragu za jacim, tako da od juce posle 3 meseca cekanja uzeh prelepog Burgmana 400cc, iznervirao sam se kad sam cuo koliko treba da cekam na dozvolu ali sta je tu ionako sam more imao u planu u septembru sa devojkom.Znaci od kraja avgusta ko ima neku voznjicu u planu mozemo se dogovoriti.Malo o motoru, svakom preporucujem ko ima u planu kasnije ozbiljniji maxi skuter slobodno neka uzme Kymca, za pocetak lakse ce se navici na velicinu i tezinu.Za Burgmana nemam reci motor za svaku pohvalu brzo sam se navikao.Za klasu od Kymco mnogo stabilniji, komforniji.Uskoro slike.Nadam se turama sa Vama.:-) Nenad iz Beceja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pamet u glavu i vozaj Kimka jos malo, dok ne polozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pamet u glavu i vozaj Kimka jos malo, dok ne polozis... No problemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao novi kolega Isao sam u Becej u srednju, kako je tamo sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao novi kolega Isao sam u Becej u srednju, kako je tamo sad? Drugar veruj isto kao kad si i napustio, ne menja se ovde nista sem vlasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...