mali_zeleni 83 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima viska tablicu za motor(stranu) bilo bi idealno nemacku koja mu ne treba nek se javi. Naravno da mozete da mi je poklonite a mozete i da mi je date za simbollicnu naknadu kontakt preko PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 19, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan viska tablicu??? Dosta motora koji se uvezu dođu sa stranim tablicama koje zanavek ostanu kod nas i eto postoje ljudi koji to skupljaju.Tako sam ja imao viška tablicu iz UK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan viska tablicu??? Pa znas ono kad nekad dodjes u neki ficka i na zidu vidis strane moto tablice ili ono vozis vozis i naletis na putu na spalu stranu tablicu ( sto se meni jos nije desilo) mislim da su te tablice "viska" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Jul 19, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam americku ako odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam americku ako odgovara imam te u vidu, samo da vidim da li neko mozda ima neku evropsku (a da nije bivsha juga +alb) ako ne pusticu ti poruku preko pp. Hvala ti jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostali? Slobodno se javite Mozda znate nekog ko ima pa mozete da me spojite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...