Markodj96 0 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam kineski skuter Sky,na foru Sprint Sport.Stavio sam mu kit od 70ccm i ide ok..Imam problem zato sto nece da vergla,juce sam kupio nov akumulator (4830din) i opet nece,kada hocu da ga upalim samo jednom zavergla i to je to,do akumulatora nije zato sto sam uzeo mnogo jaci od prethodnog,a na kurblu ne mogu da ga palim jer posle 5-6 pokusaja izlomim onaj zupcanik ili kako se vec zove (od kako sam stavio 70ccm,verovatno zato sto je jaci malo pa zbog toga se polomi).Ako neko ima predlog sta bih moglo da bude bio bih mu jako zahvalan.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj zubcanik se zove polumesec. Probaj da iscukas anlanser drskom od cekica ili tako necim. I proveri da nije labav kabal od mase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...