papacito 1354 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam pre par dana ovu kacigi koju cekam odavno ,sekula mi je doneo iz beca... ali kaciga mi je velika.jbt.koliko sam odlepio....u pitanju je M-velicina..... ja sam je platio 250e na popustu.cena 240e. ko je uzme ako mu odgovara obim glave nece se pokajati stvarno vrh od kacige.pocev od aerodinamike,pa sve do udobnosti. takodje jako tiha .kaciga ima integrisane naocare....da napomenem da je samo stavljena na glavu i nista vise.nisam vozio sa njom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan JOJ moj broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pu i moj broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan kupujte vas dvojica da narucujem manju... da evo kontakt tel.0640014953 i 0640133333. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ajde drugari hocu da narucim manju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Sa oprostenjem koliki ti je obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel to standardan M ili nesto drugo u pitanju , kada ti je velika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni ponekad XL i XXL bude malo, tj ne ponekad nego jako cesto A tebi M veliko, na koju glavu ti stavljas tu kacigu? :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Meni ponekad XL i XXL bude malo, tj ne ponekad nego jako cesto A tebi M veliko, na koju glavu ti stavljas tu kacigu? :D heheheh,jbg.kad mi je glava mala.......S velicina..i to sa duzom kosom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Jel to standardan M ili nesto drugo u pitanju , kada ti je velika? standard brate,nije to kineska kopija ili ti PRC. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem da je kineska, već pitam iz razloga što nosim Caberg i Schubert u M veličini, dok mi za Nolan, Airoh i Uvex odgovara L ....... kada sam pitao jel standard, mislio sam na kalup...ali više nije ni bitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem da je kineska, već pitam iz razloga što nosim Caberg i Schubert u M veličini, dok mi za Nolan, Airoh i Uvex odgovara L ....... kada sam pitao jel standard, mislio sam na kalup...ali više nije ni bitno bez ljutnje brate,nisam nista lose mislio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan cena dole svi to vole.op op op ...nova cena i fiksna 200e.sto je sramota za ovu kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,vracam se u srbiju za desetak dana pa moze kaciga da se proba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan stigao....da osvezim temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 31, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan nije valda da nikom ne treba ova lepotica od kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas telefon ili nesto nalik tome. Sad video sledeci post.Cujemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...