Milosmtt 598 Napisano Jun 26, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Blackberry 9900 Bold star 1.5 godinu, kupljen kod nas, od prvog vlasnika. Kompletno pakovanje (slusalice, usb, punjac, racun, uputstvo za upotrebu) Uz telefon dolazi i original rezervna baterija kao i original kozna futrola. 120 eura 063/713-05-96 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Futrola aktivna ili obicna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 26, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sta je aktivna futrola? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan aktivna ili cip fotola je fotrola koja kad vadis telefon ili vracas nazad zakljucava automatski tastaturu, gasi zvono, javlja se itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 26, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ta aktivna, DA LI JE OD PRESUDNOG ZNACAJA ZA KUPOVINU? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 26, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan hahahah aktivna jel čisti / pere / kuva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan da tu foru sa futrolom sam video kod burazera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 26, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktivna ili cip fotola je fotrola koja kad vadis telefon ili vracas nazad zakljucava automatski tastaturu, gasi zvono, javlja se itd... znači ako mi ikada bude trebala sekretarica jetinije mi je da kupim aktivnu fotrolu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja ima chip fotrolu, moram da priznam da mnooogo stedi bateriju...kad stigne email, vadjenjem iz fotrole , aktivira sve neprocitano....odlicna stvarcica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...