Vaskes 0 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam Sloba iz Novog Sada. Kao klinac sam vozao apenca, bt-a i neku đileru 125ccm. Posle toga dugo nisam ni razmišljao o motorima, pošto mi je auto neophodan za porodicu i za posao. Pre dve nedelje sam kupio Hondu nc700s. Kažu mi ljudi da me uhvatila kriza srednjih godina Ovaj forum mi je preporučio drugar koji je ovde poznat kao Lalelala. Nadam se da ćemo se ovde lepo družiti. Staviću i neku fotku motora kad sednem za komp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Po zdrav ,mnogo lep motor u zdravlju da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskes 0 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo. Evo dve telefonske fotke, dok se malo više ne potrudim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan komsija dobrodosao. u nekoj drugoj temi da nam objasnis sta je to kriza srednjih godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano Jun 25, 2013 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao komšija nemaju oni pojma ali su zato definitivno u krizi. Prelepa ti makina bilo bi lepo da je idilo i uživo i da zalijemo srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 25, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Au vidi sta je Novosadjana, mogli bi neku voznju organizovati. Dobrodosao komsija, uzivaj, a honda je prelepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskes 0 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh par dana nisam imao vremena da svratim ovamo, a vi se raspisali. Ne znam ja da objasnim šta je to kriza tih.... nekih godina, ja sam motor kupio za svoju dušu Možemo i da zalijemo i da se vozimo. Nisam se još dobro upoznao sa organizacijom foruma gde se dogovara oko vožnje. Još jednom hvala na dobrodošlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...