easy naked 1141 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 2641 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jako malo i jako kratko nošene, uzeo sam ih prošle godine u ovo neko vreme i obuo manje od 10 puta. imam kutiju, deklaracije, garanciju, nalepnice... desna ima malo oštećenje na unutrašnjoj (napred na prstima) i crveni regulator protoka vazduha malo zagreban. sem toga - potpuno nove! (ne smrde i nemaju gljivice) kalup je malo manji, za 45 - 45.5 nogu, imam Alpinestars cipele 45 i velike su mi, dok su mi ove 46 knap inače za čizmu su dostupni rezervni delovi (npr. u Louisu) i praktično je moguće zameniti sve plastične delove koji su na šraf + postoji i originalna zamena za đon. http://www.louis.de/...826&new_step=36 Miloš 069 688 035 čizme su u Beogradu/Zemunu cena: 165e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 23, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan nije da se hvalim, ali imam iste takve, već treća sezona..............ko ih kupi neće pogrešiti, čizme su ekstra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1141 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 2641 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala cizme su i dalje aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1141 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 2641 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 150€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1141 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 2641 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan može lokot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...