vladica 35 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vec skoro 5 godina posedujem ovaj aparat, super me sluzio do pre par dana... Prvo je pojavio crvenu tackicu na slikama, a onda je otkazao skroz, znaci kako je bio upaljen, objektiv ostao izvucen, i tako ni da mrdne... ni stavljanje na punjac ne menja stvari (nije do baterije). E sad, zanima me da li se isplati popravljati i sta bi moglo da mu bude? Planiram uskoro da uzmem nesto mnogo bolje (Canon 400D dslr) ali mi je ipak zao ovog matorca. Molio bih profesionalce za misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazis u Beograd, ili mozes da ga posaljes po nekom ko dolazi, servis za CANON: Focus Plus , ing. Dejan Lazarevic, 063/8319299 , prvo pozovi, konsultacije su besplatne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...