dzems 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: trstenik Motocikl: kawasaki zx9 Prijavi odgovor kao problematičan ovako ljudi zx7r radio lose na manjem gasu u voznji znaci brljavi a na zescem gasu zakiva kako ide pri oduzimanju gasa puca trosi ko tenk ja rasturim karbove pogledam dizne su 180 neko mi rece da su dino dzet sad me zanima koje dizne idu original na sedmicu jer ovo nije dobro izgleda predozirava na malom gasu na suzuki rf 900 sam rasturao tamo idu 112 dal je moguce da sedmica ima vece dizne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 1+4 cilindar 170 dizne 2+3 cilindar 180 dizne lerdizna 35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzems 0 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: trstenik Motocikl: kawasaki zx9 Prijavi odgovor kao problematičan te dizne i imam druze nego sam mislio koje idu original da ne trosi ovoliko i da radi normalno na manjem gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan pa druze napisao sam ti gore ....to jesu original dizne!!! ne mozes samo zamenuti dizne da bi manje trosio ako trosi vise znaci da nesto nije u redu...normalna potrosnja mu je oko 5-6 litara neke normalne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzems 0 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: trstenik Motocikl: kawasaki zx9 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze to sam hteo da znam znaci original su dizne cccc rasklopio sam i od jamahe karbove fzr 1000 i ona nosi 112,5 2komada i dve 125 a ovo 170 i 180 nije mi bilo logicno ali ako je tako neka trosi onda kolko hoce vracam original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...