Wolf 79 59 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi čovek skuter, naravno to mu je prvi u životu, polovan je i pitanje kako je održavan (ako je uopšte i održavan). U problematiku se ne razume a ne bi da ga nako odere i prevari...gde u Beogradu da ode čovek da mu pregledaju skuter, kažu šta treba dacse radi i koliko je hitno da se uradi, u kakvom je stanju mašina, šasija, kočnice itd? Naravno sve ovo po povoljnoj ceni, još ako je neki kolega sa foruma vlasnik servisa tim bolje!Inače najviše me interesuju potencijalni servisi na N.Bgd, Zemun, Surčin, Ledine, Bežanija, ali neće mi biti teško da skoknem i na druge lokacije po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan To je vrlo dobro pitanje, kao svež vlasnik/ca skutera (moje prelepe Bevkice) i ja sam se bavila time, ali nedovoljno moram ti reći, razlike u cenama umeju da budu značajne. Velo mudro od tebe što se raspituješ unapred, ali vrlo bitna stvar kod servisa je i da li je moguće plaćanje na rate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan U Moto Laboratoriju pa gde bi na drugo mesto...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 30, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam ko mi je izbrisao [post.. mozes kod mene na pregled besplatno...u novu pazovu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ја нисам нешто много ишао по сервисима у Србији, али са Бокилићем имам веома позитивна искуства. Он ти је моја препорука! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic moja preporuka. Odlican majstor i sjajan covek,uvek spreman da pomogne i posavetuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno teraj kod bokilica,odlican majstor i za motore i skutere..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje preporucujem Bokilica.Trenutno kod njega odrzavam dva motocikla i ne pada mi tesko da vozim do njega u Novu Pazovu iz Novog Sada.Pre svega zato sto je prvorazredan majstor a nije nebitno ni to sto je pre svega covek.A kao bivsi skuteras ,dobro sam video da skutere u njegovoj radionici radi onako kao sto to bog zapoveda, bez kojekakvih idiotizama nadri majstora koji u skuter pokusavaju da uguraju klinasti kais od alternatora ili vodene pumpe.Dakle Bokilic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 30, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno teraj kod bokilica,odlican majstor i za motore i skutere..... Potpisujem kad je Dr Bokilić u pitanju :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Jun 30, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas BOKILIĆU i kao majstoru i kao čoveku, samo još da smršamo obojica i milina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan A kako ja da dođem do tog Bokilića, dajte neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 30, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon 063/697-094 Kad prođeš centar Pazove na prvom semaforu skreneš desno pa posle cca. 300m levo kod table za neku radionicu. Objasniće ti Boki kad ga zvrcneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Jun 30, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan KAD UĐEŠ U N.Pazovu iz pravca Batajnice - Treći semafor skreni desno pa treća ulica levo i kao što reče Boki žute žardinjere ispred, koje retko ko primeti , kuća je sa desne strane ulice - ima sad i bazen vidi se sa kapije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 30, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ima jos jedan bazen u ulici al mali sam zute zardinjere i nema promasaja i malo malo mali ...... bazen ispred kuce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jul 1, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, mislim da i nema puno dileme - Bokilic ti je ponudio da ti besplatno pregleda i prekontroliše sokoćelo . Sedi na i pravac N. Pazova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan A neko naplacuje pregled? Ne bih rekao... moja iskustva kazu Darko satelis ili vesela druzina iz labosa! Ovo su moja iskustva ponavljam, nikakav marketing! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se,za skutere po meni nema bolji od satelisa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis , kud ces boljeg majstora od njega. Plus i sam vozi skuter i nas je cenjeni drug i clan. A da ne kazem da je jeftin a precizan ko japanac. Jedino kod njega ne gledam sta radi na sokocalu jer znam da nece nesto malo da isfuseri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki putokaz za Satelisa, kako naci servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan kao kod Betmena, mora veliki S da pojavi na nebu, i onda dolazi Satelis 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sam kraj Vojvode Stepe, sa desne strane vel'ki znak Lavića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fedor1 5 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo preciznije obijasnjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo preciznije, posaljes mu poruku i dogovorite se i nema da omanes pri nalazenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Super je lik, objašnjava sve i to na način da je čak i meni sve jasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fedore brate, kad ga je Sunčica našla, i ti ćeš! Viči ako se ne snađeš..idemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...