Jump to content

Moto Zajednica

Uglavnom optužuju bajkere!

Recommended Posts

• BadBoy, 139 postova
  • Motocikl: Hyosung GT250 RN

Treba da protestvujemo, nema sta, registracije moraju biti po kubikazi, putarine kao za automobile pa na pola plus popust za ekologiju, dozvola za voznju u zutoj traci i sl. Pre neki dan su me smarali sto nisam hteo da platim putarinu sa motorom, a svake godine 50.000 automobila potpisu papir da nemaju da plate i niko ih ne smara.. Inace, cisto da znate, ne placanje putarine nije saobracajni prekrsaj i ne mogu da vam pisu bilo kakvu kaznu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 389 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400

Treba da protestvujemo, nema sta, registracije moraju biti po kubikazi, putarine kao za automobile pa na pola plus popust za ekologiju, dozvola za voznju u zutoj traci i sl. Pre neki dan su me smarali sto nisam hteo da platim putarinu sa motorom, a svake godine 50.000 automobila potpisu papir da nemaju da plate i niko ih ne smara.. Inace, cisto da znate, ne placanje putarine nije saobracajni prekrsaj i ne mogu da vam pisu bilo kakvu kaznu!

Jel ovo stvarno tacno :D ? Mislim, znao sam da vecina vozaca motora ne placa putarinu na autoputu, samo se provuku pored rampe, al'nisam znao da to nije prekrsaj :D

• BadBoy, 139 postova
  • Motocikl: Hyosung GT250 RN

Iskreno, ja sam platio putarinu da bi mi vratio dokumenta, ali on bi mi pisao bilo sta ds je mogao, toliko je bio besan da sam mislio da ce da me udari :)

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Vidim da smo se vratili na temu.

Sto se tice putarine nekoliko puta sam cuo da postoji precutno odobrenje da bajkeri na svoju odgovornost mogu da prodju iza automobila a da ne plate ali pod uslovom da i ne uzimaju karticu. Po meni to nije resenje.

Cilj treba da nam bude izmena zakona kojim ce nam drzava obezbediti bezbednije i bolje uslove pa onda necemo, izmedju ostalog, morati da rizikujemo stetu zbog putarine.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja