Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,imam Hondu 600rr koja je polupana od napred,nabavio sam vljusku i josh neke delove i pokusao da upalim......Medjutim jednostavno nece da upali,cuje se pumpa goriva,vergla ali nece da upali.....Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude(ako je bitno nemam satove)????Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan verovatno da je bitno ako ima kod kljuc...vidi jel ima varnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 25, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cinimi se da ona u satovima ima dosta elektronikee,,chek sistem radi preko cajgera,,jel imas varnicu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja je ispod cajgera imala senzor za prevrtanje i kad se on pomeri,nema sile da upali.E sad,on stoji ispod cajgera(mala crna kutija) ali ne znam da li hoce da upali ako ga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj da namestis crnu kutijicu da joj kablovi idu ka dole, to je sok senzor koji prepostavljam da visi i zbog njega nece da upali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se coveku sa foruma pod imenom DADO! Ima resenje 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...