a.i.c. 37 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Evo programa: A ovako je bilo prosle godine: ...Svi su dobro dosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bih znao gde je obala gradskog jezera mozda i dodjem. Sa srecom sinovi moji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan vrlo je lako doci do mesta odrzavalja ali evo i mala pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan vrlo je lako doci do mesta odrzavalja ali evo i mala pomoc Ma ja sam se salio oko lokacije, samo vi pokosite travu da bude manje komaraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Uzeli smo našu 350 Jawu,I napravili od nje paklenu mašinu Takvu koja kilometre u plamenu guta,Brze od Suzukija i do sto pedeset puta Stavili smo gume američke one,Što piloti meću na svoje avione Iza nas po putu sada ljuta vatra seva,Jer mi smo Sinovi Severa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeli smo našu belu Yamahu,I napravili od nje paklenu mašinu Takvu koja kilometre u plamenu guta,Brze od Suzukija i do sto pedeset puta Stavili smo gume američke one,Što piloti meću na svoje avione Iza nas po putu sada ljuta vatra seva,Jer mi smo Sinovi Severa... samo napred , reklama cuda pravi... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se, MK Kruščić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan malo slika mesta odrzavanja susreta ima dosta hlada za kamp,tusevi u funkiji voda u jezeru taman samo da vreme posluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocky ns riders 3 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako bog da dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 11, 2013 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze dvoje iz Kule...uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijar10 3 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja iz Sivca Mozda dodjem sa ovima iz Kruscica il Kule ,ako budu raspolozeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste nam dobro dosli...i kao sto je drug pile napisao,odrzat ce se na obali jezera uz prelep pogled i naravno u prelepom okruzenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 12, 2013 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan I ja iz Sivca Mozda dodjem sa ovima iz Kruscica il Kule ,ako budu raspolozeni blize ti je crvenka, panonija, bajsa pa topola..ili gore na kljajicevo pa telecka pa preko backog sokolca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoc, domacini za svaku pohvalu, prase kazu bilo odlicno (nisam jeo da se nebi ugojio) danas idem ponovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jun 16, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoc, domacini za svaku pohvalu, prase kazu bilo odlicno (nisam jeo da se nebi ugojio) danas idem ponovo. paaa, bas i nije tako, ali..... :zbunjen: :stabre: :neznam: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 16, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoc, domacini za svaku pohvalu, prase kazu bilo odlicno (nisam jeo da se nebi ugojio) danas idem ponovo. paaa, bas i nije tako, ali..... :zbunjen: :stabre: :neznam: bilo bi lepo da napises kritike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.C.ClassicWheels 28 Napisano Jun 16, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bili,videli, lepo se proveli! Mesto prelepo,pozdrav domacinima... kratko i jasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Bilo odlicno, ko je propustio ima rezprizu sledece godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 17, 2013 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...