Milosmtt 598 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem koznu IXS Centaur jaknu, ima dva spoljna i 2 unutrasnja dzepa. Poseduje sve protektore i zimsku postavu. Debela kravlja koza. Placena 420 eura. Ima ogrebotinu na ramenu koja se vidi na slici osim toga je u super stanju nigde iscepana. Velicina 54 mada je realno negde izmedju 54 i 56. Ja sam 193cm i negde 105kg Cena sta znam 120 eura. 062 230 336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 4, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan refresh jakna i dalje na prodaju cena 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan kupujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Otislo black adderu - da je nosi u zdravlju i veselju i mnogo ribica okrenuo (ja sam od nekoliko dobio jako lepe komplimente hehe) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...