woolf 475 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oprema: stitnici za ruke i nosac kofera presao: 11.800km uradjen servis nije registrovan popust cena za forumase 750e hitna prodaja bez zamena, samo kes 064 359 70 73 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se znati razlog prodaje? U pitanju je isti motor koji je bio u oglasima do pre par dana kada je javljeno da je prodat, nesto nije u redu sa njim mehanicki ili ti jednostavno ne odgovara? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ti reko ne bi mi verovao, vozio ga nekoliko dana, motor je ok suprer ide, nego sam zapao u velike dugove i shavato da mi motor nije trebao ko ni trece oko a i ne razumem se nesto u motore npr sinoc sam ostavo otvorenu slavinu za gorivo i sada ceo dan danas ne umem da uplalm 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Neka, sad bar ima veci popust za forumase na tvoj racun. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan aaa svidja mi seeeeee, hoce neko da kupi moju kawu da ja kupim ovaj evo dajem je po ceni ovog evo naka mi ucini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo da napomenem da motor radi i pali kao mina gume, lanac, lancanici kao novi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja uvek ostavim otvorenu slavinu i uvek pali bez problema,inace prelep motor a i jako pouzdan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inace ovaj nece da upali sa ukljucenim kilswichom (nije bilo do slavine) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan brate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nije to za tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za tebe je skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 700e fiksno do kraja sledece nedelje, hitna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan zaklucaj temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Ili cemo mi da spamujemo :D:D:zdravo: Salim se, necemo puno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...