stevo 58 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan da ne budem crna ovca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto znam sta hocu i sto sam probao i video da mi je super,za razliku od onih koji se ubise postujuci u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13638.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sta bi bilo kad bi bilo.nerazumem ljude koji su navikli da samo kritikuju.clan sam kluba :extrem smederevo .uglavnom smo svi drugari. to sto neki na ovom forumu nerazumeju ni sami sebe .a kamoli desavanja oko sebe je nesto sto nema veze sa klubom. a sto se tice alkohola i slicnog.pa svi mi ako pijemo to radimo i sa drugarima koji ne spadaju u klubove ili cak imaju neke veze sa motorima.ali su nam drugari ali najlakse je da se pise.svako ima pravo na izbor. postujem sve moto klubove,a najvise one koji pomazu u tome da mladjima pomognu da razumeju sta je to motor. i kako se treba ponasati.da ne nabrajam cime se sve pozitivnim bave moto klubovi. deki m.c.EXTREM SMEDEREVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto znam sta hocu i sto sam probao i video da mi je super,za razliku od onih koji se ubise postujuci u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13638.0 I oni koji nisu članovi kluba znaju šta hoće i super im je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto znam sta hocu i sto sam probao i video da mi je super,za razliku od onih koji se ubise postujuci u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13638.0 I oni koji nisu članovi kluba znaju šta hoće i super im je Samo sto 99,99% nije probalo vec se upusta u filozofske rasprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam nista protiv ljudi koji nisu clanovi nijednog kluba to je njihovo opredelenje.ali vecina prica gluposti i to nije u redu svaka cast izuzecima. svi smo mi ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan Clan sam kluba jer lepse mi je kad se "mazemo" nas pedeset nego nas 2-3. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 14, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi u club ali,uslova se nema,takva sredina,opstina ,,Novi Becej,, ne bi bilo lose kad bi bio neki moto klub u blizini al sve mi daleko.Do tada ,,SOLO,, verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan clan sam jer to zelim da budem.da nosim boje kluba i da gde god da sam predstavljam klub i grad iz kog dolazim u sto je moguce boljem svetlu,volim takav nacin zivota.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan clan sam jer to zelim da budem.da nosim boje kluba i da gde god da sam predstavljam klub i grad iz kog dolazim u sto je moguce boljem svetlu,volim takav nacin zivota.... Lepo receno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Volim klubski život u svim domenima. Član sam moto kluba, kluba 4x4 wilys kg,letačkog kluba ULM - zmajarenje,lovačkih klubova i još nekih koje nebih pominjao. Jedino nisam član nijednog kluba ili organizacije koji naginju na politiku,to mi je strano. Kad imam slobodno vreme hoću da ga provedem tako a ne da sedim ispred neke birtije ili u stanu da gledam TV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 44 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra tema! Nemam ja sad sta da napisem a da to neko vec nije pomenuo! Ipak smo mi bajkeri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...