tibor 478 Napisano April 30, 2013 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam ih sa motora koji sam uzeo nedavno i stavio standardni filter vazduha, jer volim da bude originalan motor. Nisam ih prao jer vidim da su cisti, ne razumem se u njih ali nema tu sta da ne radi ;-) visina filtera je 85mm a precnik grala je 50~52mm posto ne znam koju bih cenu stavio, mozete mi ponude slati na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 30, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima neku oznaku ili kod, kako znas da su KN a ne samo da izgledaju kao KN filteri... ? Pitam bez ikakvih pretenzija, cisto zbog forumskih informacija, pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 478 Napisano April 30, 2013 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si, nemaju nikakvu oznaku, ako to znaci da nisu, onda nisu. ne razumem se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...