djura 28 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kome treba: http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-00567-00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Decembar 26, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan pa kome treba: http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-00567-00 Jedan savet u vezi toga... Možete slobodno da skinete V. 3.80, ali ja više volim WebUpdater. Zašto? Iz prostog razloga što njime možete da update-ujete i bluetooth softver, glasove i sl. ako to želite sa par klikova dok ste na webu. Meni lično je i zgodniji jer dnevno zakačim i preko 10 različitih uređaja na PC, pa kada bih morao da skidam za svaki odgovajući update... ali to je retko u praksi da nekom treba. Isti savet je i za sve druge Garmin GPS uređaje. WebUpdater je univerzalni softver koji proverava verziju Firmware-a za uređaj i po potrebi ga update-uje automatski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Izašla je i verzija 4.00 http://www8.garmin.com/software/zumo550_400.exe Ili na način kako sam opisao u gornjem postu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan kasnis Markone ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan kasnis Markone ! ;D Au bre Mikko navrzo si se na mene... ;D ;D ;D Pa sajmovi me ubiše, pa žena ne da od kuće da buljim u ekran kad toradim po ceo dan na poslu... i eto... prođe dve nedelje. Kajem se ... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izašla je i verzija 4.00 http://www8.garmin.com/software/zumo550_400.exe Ili na način kako sam opisao u gornjem postu... Evo ja te poslusao. Stvarno ovaj webudater zgodna stvarcica. Ovom mom Zumu nasao milion updateova....izgleda da je mali bio prilicno zastareo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano April 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Izašla je i verzija 4.00 http://www8.garmin.com/software/zumo550_400.exe Ili na način kako sam opisao u gornjem postu... Evo ja te poslusao. Stvarno ovaj webudater zgodna stvarcica. Ovom mom Zumu nasao milion updateova....izgleda da je mali bio prilicno zastareo Čudo jedno kako bolje radi posle update-a a?! A ima i jedan zez! Nešto su i pokvarili! Kada staviš verziju 4.0 pojavljuje se sledeći problem: Ako imaš više od jedne dodatne karte u uređaju (gmapsupp), kada ukucavaš adresu, uređaj će se ugasiti kada mu daš naziv grada! Moraš da isključiš ostale dodatne karte! Bio sam na putu i nisam proveravao ali se nadam da su ovo već ispravili. Ako nije ispravljeno biće u najskorijem roku. A kome treba hitno neka se vrati na verziju 3.8 jer sa njom nije bilo tog problema! Mali off djuro: Kada smo u četvrtak popodne (oko 16h) kretali na Kopaonik, kod Kaćke petlje nam je u susret dolazio (i mahnusmo međusobno) neko na žutom R 1200 GS-u sa sve BMW uniformom Prvo sam pomislio da si ti, pa sam se setio da ste odigrali Švedski gambit motorima mikka, ti i švaba E sad, nek se javi koji je to bio ako sme! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 28, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ima i jedan zez! Nešto su i pokvarili! Kada staviš verziju 4.0 pojavljuje se sledeći problem: Ako imaš više od jedne dodatne karte u uređaju (gmapsupp), kada ukucavaš adresu, uređaj će se ugasiti kada mu daš naziv grada! Moraš da isključiš ostale dodatne karte! Bio sam na putu i nisam proveravao ali se nadam da su ovo već ispravili. Ako nije ispravljeno biće u najskorijem roku. A kome treba hitno neka se vrati na verziju 3.8 jer sa njom nije bilo tog problema! jaooo, a ja tek sada ovo video Malo sam te isprozivao u ovoj temi ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18344.0 Mali off djuro: Kada smo u četvrtak popodne (oko 16h) kretali na Kopaonik, kod Kaćke petlje nam je u susret dolazio (i mahnusmo međusobno) neko na žutom R 1200 GS-u sa sve BMW uniformom Prvo sam pomislio da si ti, pa sam se setio da ste odigrali Švedski gambit motorima mikka, ti i švaba E sad, nek se javi koji je to bio ako sme! ;D ;D ;D A ako je bilo sta u blizini NS, budi siguran da je Svaba. Nasao neku cicu siba BG-NS 2x dnevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano April 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A ima i jedan zez! Nešto su i pokvarili! Kada staviš verziju 4.0 pojavljuje se sledeći problem: Ako imaš više od jedne dodatne karte u uređaju (gmapsupp), kada ukucavaš adresu, uređaj će se ugasiti kada mu daš naziv grada! Moraš da isključiš ostale dodatne karte! Bio sam na putu i nisam proveravao ali se nadam da su ovo već ispravili. Ako nije ispravljeno biće u najskorijem roku. A kome treba hitno neka se vrati na verziju 3.8 jer sa njom nije bilo tog problema! jaooo, a ja tek sada ovo video Malo sam te isprozivao u ovoj temi ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18344.0 Mali off djuro: Kada smo u četvrtak popodne (oko 16h) kretali na Kopaonik, kod Kaćke petlje nam je u susret dolazio (i mahnusmo međusobno) neko na žutom R 1200 GS-u sa sve BMW uniformom Prvo sam pomislio da si ti, pa sam se setio da ste odigrali Švedski gambit motorima mikka, ti i švaba E sad, nek se javi koji je to bio ako sme! ;D ;D ;D A ako je bilo sta u blizini NS, budi siguran da je Svaba. Nasao neku cicu siba BG-NS 2x dnevno Hvala, hvala na prozivkama... a da me p®ozoveš na saher tortu nije ti palo na pamet?! Švabo pozdrav! Dobar ti motoooooor! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ima i jedan zez! Nešto su i pokvarili! Kada staviš verziju 4.0 pojavljuje se sledeći problem: Ako imaš više od jedne dodatne karte u uređaju (gmapsupp), kada ukucavaš adresu, uređaj će se ugasiti kada mu daš naziv grada! Moraš da isključiš ostale dodatne karte! Bio sam na putu i nisam proveravao ali se nadam da su ovo već ispravili. Ako nije ispravljeno biće u najskorijem roku. A kome treba hitno neka se vrati na verziju 3.8 jer sa njom nije bilo tog problema! ajd javi kad isprave. A dok ne isprave, kako se iskljucuje dodatna karte? Mislim, mogu i sam da provalim, ali sta bi ti onda radio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano April 29, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A ima i jedan zez! Nešto su i pokvarili! Kada staviš verziju 4.0 pojavljuje se sledeći problem: Ako imaš više od jedne dodatne karte u uređaju (gmapsupp), kada ukucavaš adresu, uređaj će se ugasiti kada mu daš naziv grada! Moraš da isključiš ostale dodatne karte! Bio sam na putu i nisam proveravao ali se nadam da su ovo već ispravili. Ako nije ispravljeno biće u najskorijem roku. A kome treba hitno neka se vrati na verziju 3.8 jer sa njom nije bilo tog problema! ajd javi kad isprave. A dok ne isprave, kako se iskljucuje dodatna karte? Mislim, mogu i sam da provalim, ali sta bi ti onda radio? ;D Pravi si ministar... Podešavanja, karte, info karte, otkačiš šta ti treba, a ostalo isključiš. Ziher mi dođeš mi zaher Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A zato je njemu falilo ulja, pa je tražio filter i ulje kod Maksa... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano April 30, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A zato je njemu falilo ulja, pa je tražio filter i ulje kod Maksa... ;D ;D ;D Nisam bio na času ;D Jel to neka interna pošalica? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaba je skoro trazio filter i ulje za njegovog GS-a. Moguce da je to. Nego, daj te zakrpe, idem za 7 dana u Minhen, nemoj da mi tamo nesto crkne....ode Garmin u vazduh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, moras imati sve licencirano, jer to skidanje sa neta nece da radi. Tako su bar meni objasnili. Jer sam i ja pominjao familiju nekima iz Garmina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, moras imati sve licencirano, jer to skidanje sa neta nece da radi. Tako su bar meni objasnili. Jer sam i ja pominjao familiju nekima iz Garmina. Imam sve licencirano, a ovo sa neta je update sa zvanicnog sajta (znaci nikakvi torrenti i slicno - o njima ovde nema price) koji su izgleda malo zasrali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 30, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan e, Djuro, moj radi do ja.... ! tvoj mora da je neka serija ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kartu citaj...seljaka pitaj... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Maj 1, 2008 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A gde da nadje seljaka u MinKenu, to je problem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A gde da nadje seljaka u MinKenu, to je problem ;D Pa ima nasih ljudi i tamo, nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 1, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Izašao je i update 4.10, ali za naš problem ništa novo... Za sada i dalje je rešenje par klikova na touch screen-u i isključivanje i uključivanje potrebnih karata... ili vraćanje na 3.80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...