supatje 103 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao, Prodajem svoju masinu posle 2 sezone uzivanja: BMW F650 Funduro 1994. god Pise da je presao 45000km. Potrosnja se krece od 4-5.5 l/100km: - lagana voznja, vozac (tj ja) i kofer, na otvorenom oko 4l/100km (minimum koji sma uspeo je 3.8km/100km) - voznja na otvorenom, vozac (tj opet ja), suvozac, pun zadnji kofer, puni bocni koferi i tank torba (znaci sve ) oko 4.5l/100km - mesovita voznja, grad, malo otvoren put, autoput (100-130km/h) oko 5.5l/100km; Potrosnju ulja nema, ili ima u granicama koje ja nisam primetio. Sta je radjeno na motoru: - Nov Kappa poviseni vizir - 70e (uz motor ide i fabricki vizir) - Nove zadnje plocice (presle oko 1000km). Zadnji disk je super - Nov lanac DID 520VX2 Gold (presao oko 1000km)- lancanici nisu menjani jer ih nije bilo na stanju a majstor rece da ih nije neophodno menjati, iako obicno ide sve u paketu – oko 120e - Presvuceno sediste (macka pocepala staro…). Materijal kupljen na ebay, stigao iz Kanade - 50e - Zamenjen zadnji amortizer – stavljen polovan u odlicnom stanju (stari amortizer nije bio orginalan) – 80e - Zamenjena vodena pumpa (pre oko 10000km) – 35e - Nova guma koja ide od karburatora do glave motora (stara je bila u losem stanju) – 70e - Nosac retrovizora (bio los a ja ga dokrajcio) – 20e - Zamenjene svecice (pre oko 10000km) - Zamenjen gornji pinjon km-sata (stari pukao) – 50e - Zamenjene lamele (presle oko 10000km) – 70e - Zamenjen antifriz (prosle sezone) - Selenia G11…ne znam kako se zvase - Zamenjeno kociono ulje Sto se odrzavanja tice, sam sam ga odrzavao. Ulje menjano na 6000-7000km. Motul 5100 15-50. Gume su u super stanju. Ne znam koliko su presle jer sam ih prebacio sa novog motora (nije mi se svidela sara na novom). U pitanu su Continental Trail Attack, a cini mi se da su 2011. god. Ono sto bi trebalo uraditi: - Zameniti prednji disk i plocice. Ja sam ga vozio ovako, i verovatno moze jos, ali preporucujem zamenu (nov disk sam nasao za 80-90e, nisam siguran, a plocice su oko 20). - Zameniti ulje i filter ulja (filter vazduha se cisti, a i imam ih dva) Ima malo nekih sitnih ogrebotina, sto se vidi na slikama, ali nista strasno. Kod mene nije padao, a pre mene, ko ce ga znati… Sve ogrebotine su bile tu kada sam ga uzeo, a nisam nesto bas picajzla za vizuelno stanje. Uz motor ide zadnji kofer, Givi, mislim da je 45l (vizuelno kofer nije bas u sjajnom stanju, ali to je samo vizuelno). Inace ovaj motor sam koristio kao osnovno prevozno sredstvo dve sezone. (oko 6000-7000km po sezoni). Kada sam ga kupio imao je 32000km na satu, ali km sat nije radio neko vreme tako da treba dodati oko 1000km). Proslog leta smo drugar i ja isli na turu po jugoistocnoj Srbiji. Nikada me nije izdao niti imao bilo kakav problem. Sve sto sam menjao je bilo preventivno da ne bih razmisljao kad krenem negde. Registracija je istekla. Vodi se na mene. Ukoliko ide van BG regist. podrucja odjavu vrsim ja, o mom trosku (mada cu ga najverovatnije odjaviti uskoro u svakom slucaju). Kontakt na telefon 064/137-937-2 ili na PP. Posebno od motora prodajem I Kappa nosace bocnih kofera za ovaj model. Oglas je na: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91458-nosaci-bocnih-kofera-bmw-f650-fundurost/ U paketu sa motorom nosaci mogu I za 50e, a ukoliko ne odu prepravicu ih za novi motor. Oglas za motor je za sada samo na BJB. Cena 2000e. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 15, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za oglas ! :takoje: Srecna prodaja ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano April 15, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka čast. E ovo je primer kako postaviti oglas, jedino će biti problema pri podizanju oglasa na vrh, nema čovek šta da doda , sve je objasnio i uslikao u prvom postu ! Sretna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala. Motoric je super. Prodajem ga jer sam uzeo malog GS-a. Uhvatili me bili pundravci, a sad kad razmisim i ne znam sto sam ga menjao :S Funduro mi deluje kao dosta ozbiljniji motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 18, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Yamahu XJS900 1996? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali vec sam pazario drugi motor tako da mi zamene ne vrse posao. Mogla bi eventualno neka kompenzacija za bocne kofere + doplata. pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajd'mo, nova cena za sledecu nedelju, 1900e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 29, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci kofera vise nisu na prodaju. Prepravljeni za GS-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jun 5, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi i dalje aktuelno. Gre'ota da stoji. Jel mnogo para il' vam se ne svidja masina ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 14, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala. Motoric je super. Prodajem ga jer sam uzeo malog GS-a. Uhvatili me bili pundravci, a sad kad razmisim i ne znam sto sam ga menjao :S Funduro mi deluje kao dosta ozbiljniji motor. Oglasi oba, pa koji pre ode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jun 17, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ahh meni se ne prodaje ni ovaj jedan, a ne da stavim oba u oglas Sad sam se malo navikao na GS-a pa mi furuna nezgodna A i GS bolji na off-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 7, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo da osvezim oglas. I dalje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Срећно са продајом..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3795638/bmw_f_650_st/ Mozda su ovakve stvari razlog sto te niko ne zove...recimo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Khm, pa moguce... Nije da nisam video taj oglas. Ali opet, sa druge strane, ako je nekome frka za kintu i hoce da prodaje ispod cene, to ne znaci da svi ostali moraju da spustaju cenu do iznemoglosti. Naravno, uvek je tu dogovor, ili sto se ono kaze: "Ljudi smo, nasi smo, daj da vidimo gde smo i kakvi smo, pa eventualno da se dogovorimo". 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, nova cena 1800e. Predzimsko snizenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 29, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ideeemo, pocela da pada kisa, a sa kisom i cene padaju. 1700e ! Inace, jel ima fora da se izmeni prvi post, da tamo promenim cenu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 16, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad vec postaje rasprodaja Nova cena 1600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 16, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Makina i dalje ceka novog negovatelja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Januar 10, 2014 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Iii i dalje aktuelno. Moguca mala korekcija cene za pravog ljubitelja Furune. Imam ponuda za kojekakve zamene, pa bih jos jednom naglasio da mi zamene ne vrse posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...