frenky011 0 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan kupujem givi ili kappa kofer od 46 litara + - i da bude u dobrom stanju (mala ispravka trebao sam da napisem DO 46litara a ne OD ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 15, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Kappu 49 l + nosač prtljaga na njoj, u pomenutom stanju. Naravno nemam fotografije iz svih uglova jer sam tek imao nameru da ga stavim u oglase, ali ako si zainteresovan napiši privatnu poruku pa ću ti poslati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan imam NONFANGO kofer 52lit sa plocom... 100eur ako te zanima,zvrcni na 0646860296 pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan . aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duke021 9 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan . aktuelno Kofer shad sa plocom 46 lit. 062762092 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...