Jump to content

Moto Zajednica

VeskoR-To sam ja benzin umjesto krvi

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Ja sam jedan obicni bosanac nastanjen u Zemunu.Od malena sam vozikao motore kao i vecina nas. Prva masina ljuta je bila Tomos A3 sa kolibrijevim auspuho... pa apn6 pa bt50 pa bt 50n ...Aprilija 125,R6 i na kraju r1 98 pa dve godine vec R1 99 i u nadi da cu skupiti visak para i uzeti K6 1000 poslije toga zenidba ... Clan sam moto kluba IL PARADISO Istocno Sarajevo i volim motor vise nego djevojku. Kao i svi mi imao sam malo poletanje sa R1 98 god tj proslog mog motora pa sam bio van ceste pola godine,njega sam sredio i prodao a kupio sam R1 99 u extra stanju na kome je zamjenjen far i stavljen sa slomljenog motora tako da vozim godinu dana corav na jedno oko-far. Trazio sam u juamahi ali je preskup nov. Far mi je ispravan cio i sjenilo samo je staklo slomljeno. Eto to je to sto se tice drustva sa sajta znam i zna me pedja sa sokoca ostale ne poznajem ali se nadam da cu ih upoznati.. 77 sam godiste, Toliko za pocetak  :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 299 postova

e ima u bg covek koji lije vizire i slicne stvari od plastike,mozda bi mogao da ti izlije far.mozda,ne kazem da bi mogao,ali proveri.evo ti broj 0642847847  ;D ;) ;) ;) ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja