sargeras 552 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu, trebaju mi naocare, ali ne mogu nigde da ih nadjem. Trazio sam na sajmu, sve bile neke UFO koje mi se bas i nisu svidele. Zna li neko gde mogu naci Thor ili Scott naocare, po mogucstvu da budu u Beogradu ili da se salju ovamo u roku manjem od 2 nedelje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kompp.co.rs/catalog/kacige/motocross-naocare/?cat=&Page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 552 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ima li neko mozda iskustva sa ovim modelom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Crnisin prodaje dobre scott naocare. Prelistaj oglase unazad i videces ih. Prodaje zajedno sa pantalonama i dresom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 552 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, ali taj isti model je u Auneru 30e, kupio bih ga, samo ne mogu toliko da cekam dostavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, ali taj isti model je u Auneru 30e, kupio bih ga, samo ne mogu toliko da cekam dostavu. Cenkaj se onda ili idi do Gileta u Zemun Nacices nesto sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 552 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki kontakt za Gileta? Mozes i na pp, ako je frka za oglasavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, ali taj isti model je u Auneru 30e, kupio bih ga, samo ne mogu toliko da cekam dostavu. Tacnije,da ne bude zabune, ovo je model koji prodajem samo u narandzastoj boji i ne kosta ni blizu 30 eur. http://www.mx-kingz.de/SCOTT-Brille-Mod-89-XI-Bevo-blau/weiss/en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, ali taj isti model je u Auneru 30e, kupio bih ga, samo ne mogu toliko da cekam dostavu. Tacnije,da ne bude zabune, ovo je model koji prodajem samo u plavoj boji i ne kosta ni blizu 30 eur. http://www.mx-kingz.de/SCOTT-Brille-Mod-89-XI-Bevo-blau/weiss/en Znaci prodajes ovaj plavi model? Za koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Plave poklanjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Plave poklanjam Ne zezaj bre Ja bi ih kupio stvarno. Reci cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se, nemam plave, samo narandzaste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 552 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zablude, upravo su te Scott Bevo 89XI u crnoj i plavoj varijanti na popustu 29.99 u Auneru. Edit:Evo i slike. Izvinjavam se ako sam pogresio i to nisu te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ja, nisam pratio kretanje cena i akcije u Auneru. Naocare svakako nisu vise u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 552 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam se strpio malo i pale su Scott Bevo 89XI kao od crnogsina, samo sivo-crne. Pohvala za Beru i preporuka za naocare, za te pare ovde nema nista ni PRIBLIZNOG kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 26, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao Gile nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 552 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni zvao Gileta na kraju, odmah okrenuo Beru i narucio ove naocare zbog masnog popusta. Ako je neko zainteresovan, bolje neka uzima odmah, ne verujem da ce jos dugo da budu tako jeftine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...