LukaJovanovic 221 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Like za slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam ih ugurao u oglas:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aj bre batali moj oglas slikao sam kilometrazu... Samo ako si toliko pametan reci mi kako moze na sachsu koji na magnet broji kilometre na tocku i na digitalnoj tabli koja nema ulaz za diagnostiku da promenis kilometrazu ???? Ma vrtis prednji tocak unazad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah ma da vratio sam 700 km hahah 21 dan sam vrteo tocak pre postavljanja na oglasima ccc i molim admine ad mi skinu nepotrebne komentare hvala . .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...