Dule89 105 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Naime imam kozne pantalone dainese delta pelle i jaknu bering cub500, i ne poklapaju se rajsferslusi, pa me zanima gde bi mogli kvlitetno da mi prisiju nove rajsfersluse na jaknu i pantalone? Posto ovi ,,obicni,, krojaci na par mesta nece da se prihvate posla jer je koza debela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan vidi kod saraca, mada meni u nisu da sasije kais bukvalno jednu liniju 3 cm da pusti uzeo 500 din za to nesmem ni da pomislim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 9, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom sam slican problem resio kod obucara. Kozna jakna sa dugmadima, ja sam hteo zip ispod, ista prica, nece niko debelo je, i setim se da je lokalni obucar menjao na cizmama koznim cibzare, otisao, covek uradio za 15 min, cena bila simbolicna. Posle mi je i kofer radio isto problem sa cibzarom. Eto mozda da probas kod nekog lokalnog, njihove masine su inace prilagodjene ebljim materijalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...